עזרה מעבר מחברת חשמל

משום מה כנ"ל פזגז, ופופאי חשמל רושמים פרטים ומקבלים תוך 3 - 4 ימים בערך טלפון...
אולי בגלל זה עושים הנחה של 15 אחוז. פשוט תחשבו על זה. אין עובדי שירות לקוחות, או יותר נכון יש. אבל מישהו שמתקשר פעם ב-4 ימים ומשקיע על זה 3 שעות וזהו.

סלקום זה הנחה קבועה כל השנה גם בחודשי הקיץ?

יש לציין שסלקום (על כל פנים) המסלול למשל של היום זה בימים ראשון עד חמישי.

אולי בגלל זה עושים הנחה של 15 אחוז. פשוט תחשבו על זה. אין עובדי שירות לקוחות, או יותר נכון יש. אבל מישהו שמתקשר פעם ב-4 ימים ומשקיע על זה 3 שעות וזהו.
סתם חשדתי. חזרו

יש לציין שסלקום (על כל פנים) המסלול למשל של היום זה בימים ראשון עד חמישי.
המסלול של 5% זה לכל השבוע שאר המסלולים זה ללא שישי שבת.

יש ע"ז אשכול תישאל שם..

עדיין קיים ניוד חשבון חשמל בזול עם 10% הנחה!!​

עברתי לחברה הזו (פופאי חשמל) הכל דופק כמו שצריך, דא עקא שאין הטבה כלל בחודשי הקיץ, נכון לעכשיו.
אני מעריך שאם אומר שאעבור חברה, הם ישאירו חלק מההנחה, כך שלדעתי זוהי החברה המשתלמת ביותר.

עברתי לחברה הזו (פופאי חשמל) הכל דופק כמו שצריך, דא עקא שאין הטבה כלל בחודשי הקיץ, נכון לעכשיו.
אני מעריך שאם אומר שאעבור חברה, הם ישאירו חלק מההנחה, כך שלדעתי זוהי החברה המשתלמת ביותר.
כנ"ל...
ואם לא אני עובר חברה....

פזגז עם מבצע חדש,
3 חודשים ראשונים לא משלמים בכלל בימים א-ה בין 00:00 עד 7:00 ואחר כך 15% אחוז הנחה בשעות הנ"ל.

ניוד לוקח זמן, אם צריך התקנת מונה זה לוקח חודשיים פלוס, ואם כבר יש מונה זה חודש לפחות

למי פונים אם רוצים להתקין מונה חכם לחברת חשמל?

לגבי פז מה שכתבו היום - מעבר לחינם בשעות הלילה או 15% יש החנה כללית או בכלל לא?

כשמחליפים מונה חכם האם זה טיפול רק בארון חשמל בכניסה או שצריכים לבקר גם בבית

פזגז עם מבצע חדש,
3 חודשים ראשונים לא משלמים בכלל בימים א-ה בין 00:00 עד 7:00 ואחר כך 15% אחוז הנחה בשעות הנ"ל.
אכן. מופיע אצלם 3 חודשים. לא כמו שהיה בטבלה חודשיים.

למי פונים אם רוצים להתקין מונה חכם לחברת חשמל?
טל' 103
לגבי פז מה שכתבו היום - מעבר לחינם בשעות הלילה או 15% יש החנה כללית או בכלל לא?
"רק" 15% בלילה.
כשמחליפים מונה חכם האם זה טיפול רק בארון חשמל בכניסה או שצריכים לבקר גם בבית
נוגעים רק מחוץ לבית, ומחליפים מונה (לצורך כך ינתקו כמובן את הנתיכים, יחליפו מונה, ויחברו מחדש).

תגידו. מרגע שסגרתי איתם. כמה הממוצע זמן של החיבור למונה חכם? חברת חשמל אמרו לי עד 60 יום. אבל זה לפני בדר"כ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה