עזרה מעבר מחברת חשמל

זה כותב לי כך:
1709725144015.png

ובמספר שצריך להתקשר בכלל אין שם אפשרות סלקום אנרג'י. רק טלפוןנים וכו'

בוודאי בעיקרון אין להם דרך לדעת את זה
טוב... אז מקודם שחזרו שאלתי למה אני ממשיך לקבל מחברת חשמל חשבונית הרי כבר עברתי למונה חכם. הם אמרו שמאפריל אני יראה חשבונית מאצלם. אולי רק עכשיו יעדכנו....

טוב... אז מקודם שחזרו שאלתי למה אני ממשיך לקבל מחברת חשמל חשבונית הרי כבר עברתי למונה חכם. הם אמרו שמאפריל אני יראה חשבונית מאצלם. אולי רק עכשיו יעדכנו....
בקיצור אז כרגע אתה עדיין בחח"י לגמרי, רק באפריל תעבור בפועל

נערך לאחרונה ב:
עבר לי בדיוק חודש מהתקנת המונה חכם אני יכולה כבר לעבור לפזגז?
ממתי זה יכול להתחיל רק מתחילת חודש?

המבצע 7 אחוז לכמה זמן?
כבר חברה אחת עבדה עלי ושבוע אחרי שעברתי אליהם הם עדכנו תעריפים...
תוכל לבדוק בתקנון המחייב של החברה
אגב ככל שמשנים תעריפים אתה יכול לעבור

קבצים מצורפים

• תקנון-לקוחות-חשמל-מרץ-24.pdf
    KB 933.6 · צפיות: 50
תוכל לבדוק בתקנון המחייב של החברה
אגב ככל שמשנים תעריפים אתה יכול לעבור
הסתבכתי בתקנון....
השאלה שלי היא פשוטה...7 אחוז זה מבצע זמני או לטווח רחוק[לפחות שנה]
פשוט מציעים לי 6.5 ואני לא בנוי לעבור חברה כל חודש...במיוחד אחרי שניכוותי...

אין לי את המילה כאן , אפשר צילום מסך?

אם לא פשוט אפנה לפזגז ישירות, אבל אם יועיל לכם אשמח לעשות דרככם
כמו"כ עדיין קיים המבצע חשממל חינם בשעות הלילה :
בין 00:00 עד 07:00 (מוגבל ל300 קילוואט)

אין לי את המילה כאן , אפשר צילום מסך?

אם לא פשוט אפנה לפזגז ישירות, אבל אם יועיל לכם אשמח לעשות דרככם
כמו"כ עדיין קיים המבצע חשממל חינם בשעות הלילה :
בין 00:00 עד 07:00 (מוגבל ל300 קילוואט)
אסור לפרסם כאן באשכול פרטי יצירת קשר תוכל לפנות אלי בפרטי
המבצע של הלילה כבר אינו קיים
הקישור נמצא החתימה שלי כאן בשורה למטה

פניתי לפני חודש לרישום דרך החברה ואמרו שישמרו לי את האופציה של המבצע הזה כי הייתי צריכה לחכות חודש שיראו שהמונה עובד.
אז אולי אפנה לחברה בעצמה.
אגב, אין לי אפשרות להודעות פרטיות אליכם אני לא פרמיום, ולא מופיע אצלי שום קישור יש רק אפשרות לדיווח על תוכן שלילי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה