התייעצות מעבר מסייבקס MIOS 3 לטיולון

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת 4 חודשים ויש לי סייבקס MIOS 3 ומאוד נוח לה לישון בתוכו אך היא מתחילה להסתקרן בדרכים באיזה חודש מומלץ לעבור לטיולון?

• הוסף לסימניות
מניסיון לאחר בירור מקיף בנושא. בעיקרון בגיל חצי שנה אבל זה מאד אינדיבידואלי לכל ילד.
והשאלה אם הטיולון ממש בישיבה או שיש לו שכיבה אחורה שלא יפגע בגב של התינוקת שעוד לא יציבה לשבת לבד

• הוסף לסימניות
ממליצה על העגלה? יש עכשיו מבצע על העגלה שמקבלים סלקל מתנה. נשמע שווה.
יש לך גם את הסלקל? אודה לחוות דעתך.
הבת שלי בת 4 חודשים ויש לי סייבקס MIOS 3 ומאוד נוח לה לישון בתוכו אך היא מתחילה להסתקרן בדרכים באיזה חודש מומלץ לעבור לטיולון?

• הוסף לסימניות
אני כן מעבירה בגיל 4 חודשים...
תמיד מרחמת עליהם שהם גם רוצים לראות עולם....
ובאמת רואה שהם אוהבים ..
לי יש עכשיו את הסיבקס ביזי....סופר מרוצה!!!
עגלה מעולה!!

• הוסף לסימניות
לבנתיים הייתי איתה היום המרחב סגור(לא בגשם) שמתי אותה על הבטן ופתחתי את הגגון יש שם רשת וגם פתחתי את המעטפת של ההעגלה יש גם רשת כך שהיא יכלה להסתכל החוצה וגם הרווחתי "זמן בטן" ולה היה מעניין

רק משתפת שזה פוזה מתוקה במיוחד:love:

• הוסף לסימניות
אני מעבירה בגיל 3.5 - 4 חודשים,
(אלא אם כן מדובר בשיא החורף, שאז מעדיפה לחכות ולהשאיר באמבטיה המוגנת)
בגיל הזה בד"כ התינוק סקרן, ונהנה מאד מהסביבה.

• הוסף לסימניות
ובאמת רואה שהם אוהבים ..
עגלה מעולה!!
מנסיון עם טיולוני סייבקס מול יויו ובוגבו,
לא מפריע לך שהגגון כל כך קצר?

• הוסף לסימניות
ההמלצה שלנו היא להעביר באמת בין 4 חודשים לחצי שנה,
בחורף יש הרבה שמעדיפות את האמבטיה ולכן הפתרון שאמרת הוא מצויין,
אנחנו מרוויחות בו גם "זמן בטן" וגם חושפות את הקטנטנים לעולם ולגירויים נוספים

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
ובאמת רואה שהם אוהבים ..
עגלה מעולה!!
באמת עגלה מומלצת

• הוסף לסימניות
היתה לי עגלה ישנה נושנה של סייבקס (מלפני 15 שנה)
כל הילדים היו באמבטיה עד גיל חצי שנה.
אחרי 5 ילדים זרקתי אותה.

• הוסף לסימניות
אני בגיל הזה פשוט השארתי את שני החלקים זמינים ושיחקתי איתם
כשיצאתי בשעות הערנות שלהם - לקחתי את הטיולון
ובזמנים שהיו אמורים לישון (וגם בבית... העדיפו לישון בעגלה מאשר בעריסה...) השתמשתי באמבטיה
קצת מעצבן כי זה תופס הרבה מקום בבית אבל לי זה היה מאד נח
בערך בגיל חצי שנה העברתי סופית לטיולון

• הוסף לסימניות
ובזמנים שהיו אמורים לישון (וגם בבית... העדיפו לישון בעגלה מאשר בעריסה...) השתמשתי באמבטיה
רעיון מצוין

• הוסף לסימניות
בטיולון א"א להשכיב את הילד? זאת אומרת אם אני בחוץ והוא נרדם אפשר להשכיב ממש אחורה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה