הבת שלי בת 4 חודשים ויש לי סייבקס MIOS 3 ומאוד נוח לה לישון בתוכו אך היא מתחילה להסתקרן בדרכים באיזה חודש מומלץ לעבור לטיולון?
מנסיון עם טיולוני סייבקס מול יויו ובוגבו,אני כן מעבירה בגיל 4 חודשים...
תמיד מרחמת עליהם שהם גם רוצים לראות עולם....
ובאמת רואה שהם אוהבים ..
לי יש עכשיו את הסיבקס ביזי....סופר מרוצה!!!
עגלה מעולה!!
ההמלצה שלנו היא להעביר באמת בין 4 חודשים לחצי שנה,הבת שלי בת 4 חודשים ויש לי סייבקס MIOS 3 ומאוד נוח לה לישון בתוכו אך היא מתחילה להסתקרן בדרכים באיזה חודש מומלץ לעבור לטיולון?
באמת עגלה מומלצתאני כן מעבירה בגיל 4 חודשים...
תמיד מרחמת עליהם שהם גם רוצים לראות עולם....
ובאמת רואה שהם אוהבים ..
לי יש עכשיו את הסיבקס ביזי....סופר מרוצה!!!
עגלה מעולה!!
רעיון מצויןאני בגיל הזה פשוט השארתי את שני החלקים זמינים ושיחקתי איתם
כשיצאתי בשעות הערנות שלהם - לקחתי את הטיולון
ובזמנים שהיו אמורים לישון (וגם בבית... העדיפו לישון בעגלה מאשר בעריסה...) השתמשתי באמבטיה
קצת מעצבן כי זה תופס הרבה מקום בבית אבל לי זה היה מאד נח
בערך בגיל חצי שנה העברתי סופית לטיולון
בטיולון א"א להשכיב את הילד? זאת אומרת אם אני בחוץ והוא נרדם אפשר להשכיב ממש אחורה?אני בגיל הזה פשוט השארתי את שני החלקים זמינים ושיחקתי איתם
כשיצאתי בשעות הערנות שלהם - לקחתי את הטיולון
ובזמנים שהיו אמורים לישון (וגם בבית... העדיפו לישון בעגלה מאשר בעריסה...) השתמשתי באמבטיה
קצת מעצבן כי זה תופס הרבה מקום בבית אבל לי זה היה מאד נח
בערך בגיל חצי שנה העברתי סופית לטיולון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים