קופת גמל להשקעה מעבר מקופת גמל לקן השתלמות

• הוסף לסימניות
יש לי קופת גמל שבה אני מפקידה כל חודש סכום מסויים שהמטרה שלו היא חתונות הילדים
עכשיו נוצרה לי אפשרות לפתוח קרן השתלמות
השאלה שלי היא אם אני מעבירה את הכספים מהקופת גמל לקרן השתלמות האם זה נקרא אירוע מס ואני יצטרך לשלם מס על הרווח או לא
ואם אכן אני יצטרך לשלם את המס האם אוכל לקבל את המס ששילמתי דרך החזרי מס ומענק עבודה
אודה מאד למי שיוכל לענות לי על השאלה

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא אם אני מעבירה את הכספים מהקופת גמל לקרן השתלמות האם זה נקרא אירוע מס ואני יצטרך לשלם מס על הרווח או לא
אכן זה אירוע מס.
ואם אכן אני יצטרך לשלם את המס האם אוכל לקבל את המס ששילמתי דרך החזרי מס
אם יש לך נקודות זיכוי לא מנוצלות.
והשאלה היא גם כמה מס שילמת.
ומענק עבודה
זה לא קשור לנושא.

• הוסף לסימניות
אכן זה אירוע מס.

אם יש לך נקודות זיכוי לא מנוצלות.
והשאלה היא גם כמה מס שילמת.

זה לא קשור לנושא.
והאם אפשר להעביר ישיר מקופ"ג לקרן השתלמות או שאני צריך להוציא את הכסף, ואז להכניס את זה בחזרה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(הבנתי שמדובר על פתיחת קה"ש)
רק מציע שכדאי להפקיד כבר עכשיו לקרן השתלמות אפילו 100 ש"ח בשביל להתחיל את הוותק מהשנה,
למקרה שלא תספיקו להעביר את הסכום הגדול עד סוף השנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה