התייעצות מעבר מריווחית חשבונית אונליין שהתחילו לגבות לתשלום

• הוסף לסימניות
מדובר בעוסק פטור.

1) האם כשאני עבור לחברה חדשה, אני יכול לייבא את כל הכרטיסים של הלקוחות שלו, כדי שכל אחד ישמור על המספר שלו, וכן שיהיה רצף הלאה?

2) יש את חברת YPAY שנותנת חינם. האם היא נוחה לתפעול, ומומלצת? או שעדיף לשלם לחברה שאני רגיל אליה בשביל לחסוך זמן? (כ-15 ש"ח בחודש).

3) האם ניתן להמליץ על עוד מקומות שנותנים חינם?

תודה לעונים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדובר בעוסק פטור.

1) האם כשאני עבור לחברה חדשה, אני יכול לייבא את כל הכרטיסים של הלקוחות שלו, כדי שכל אחד ישמור על המספר שלו, וכן שיהיה רצף הלאה?

3) האם ניתן להמליץ על עוד מקומות שנותנים חינם?

תודה לעונים.
1. כשמתחילים לעבוד עם תוכנה חדשה בד"כ נפתח אופציה לבחור מאיזה מספר רוצים להתחיל למספר את הקבלות ואז אפשר לראות מה היה המספר האחרון בקבלה בתוכנה שאתם עוזבים ומשם פשוט להמשיך.

3. יש תוכנה בשם סאמיט שנותנת עד 10 חשבוניות/קבלות כל חודש בחינם.

• הוסף לסימניות
1. כשמתחילים לעבוד עם תוכנה חדשה בד"כ נפתח אופציה לבחור מאיזה מספר רוצים להתחיל למספר את הקבלות ואז אפשר לראות מה היה המספר האחרון בקבלה בתוכנה שאתם עוזבים ומשם פשוט להמשיך.

3. יש תוכנה בשם סאמיט שנותנת עד 10 חשבוניות/קבלות כל חודש בחינם.
יש לך ניסיון עם סאמיט? מה המעלות בה?
זו תוכנה, או דרך האתר?

• הוסף לסימניות
יש לך ניסיון עם סאמיט? מה המעלות בה?
זו תוכנה, או דרך האתר?
סאמיט זה דרך האתר,
יש להם גם הוצאת חשבוניות וגם סליקה והו"ק,
ממש פשוטה וקלה לתפעול.
אנחנו במשרד משתמשים איתה ונהנים.

צריך לקחת בחשבון שאין להם שירות לקוחות אלא רק מענה בוואצפ/בצאט דרך האתר.

• הוסף לסימניות
סאמיט - נותנת רק 10 פעולות בחודש וזה כלום אם מוציאים דרישת תשלום זה גם פעולה
YPAY - נותנת יותר פעולות בחודש? משהו נתקע לי בהרשמה שלה אז עזבתי אותה
אשמח לדעת אם שווה את האנרגיה לבדוק מה נתקע אם זה יותר פעולות בחודש או שזה גם דומה וההמשך בתשלום?

או אם משהו מכיר משהו אחר חינמי, נניח 30 פעולות בחודש וכד' יעזור לי לדעת
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה