מעבר מ-QA ידני לפיתוח

• הוסף לסימניות
אני עובדת כיום בתור QA ידני (רמה גבוהה) למעלה משנה,
ואני מעוניינת להתקדם לפיתוח במקום אחר (למדתי תכנות - תעודה של מה''ט + קמאטק).
המשרות שמציעים לי הן בעיקר בבדיקות.

יש למישהו עצה איך אני יכולה לעבור לפיתוח?

• הוסף לסימניות
לא בטוח שכדאי לומר בנסיון על ענין הבדיקות
לנסות לעשות פרויקט למשהו וכו

• הוסף לסימניות
מכירה משהי שעברה מבדיקות לפיתוח באותו מקום עבודה
היו מרוצים מאוד מאוד ממנה כבודקת
והסכימו לתת לה צ'אנס לפיתוח
היא עברה מאד פעמיים מקום עבודה
ואין לה זכר לזה שהיא הייתה בודקת

• הוסף לסימניות
הייתי מציעה לך ללכת קודם לפיתוח אוטמציה,
זה שלב הביניים.
ואז יהיה קל יותר להכנס לפיתוח.

• הוסף לסימניות
דרך אגב אפשר להתקדם מהר מאוד מאוטומציה לפתוח ממש תוך כדי עבודה הייתי ממליץ

• הוסף לסימניות
אוטומציה זה מנעד מאד רחב..
יש כאלה שכותבים סקריפטים פשוטים, ויש פיתוח תשתיות שזה ממש מקביל לפיתוח.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על מקום עבודה בירושלים או בית שמש למישהו בלמוד qa בתחילתו עם ידע אנגלית בסיסי גם תחום ששיך למשל ניהול מלאי ממוחשב שיש בזה מן הענין .. ? או רעיונות אחרים מקוריים

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הקורס אוטומציה של המיזם הלאומי לשילוב חרדים בשיתוף עם מכללת INT (הקורס הוא של מכללת INT).
אשמח לכל מידע - ממי שהשתתף אי פעם או ששמע ממישהו שהשתתף
עד כמה הרמה גבוהה, כמה זה מקצועי, כמה זה תורם בקורות חיים וכל מידע אחר.
תודה!

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר את הקורס אוטומציה של המיזם הלאומי לשילוב חרדים בשיתוף עם מכללת INT (הקורס הוא של מכללת INT).
אשמח לכל מידע - ממי שהשתתף אי פעם או ששמע ממישהו שהשתתף
עד כמה הרמה גבוהה, כמה זה מקצועי, כמה זה תורם בקורות חיים וכל מידע אחר.
תודה!
אף אחד לא מכיר?
אשמח לכל מידע!!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מה רע עם האוטומציה של פרוג אוחזים די בתתחלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה