עזרה מעבר קופת חולים

• הוסף לסימניות
אני עובדת בקופח כללית, ועושים לנו מבצע על לגייס מועמדים, אני לא רוצה לשכנע וכו' כי אין לי מושג אם הם טובים או לא, אבל אם יש מישהי שרוצה לעבור או מתלבטת, אני מאד אשמח שתכתוב לי שאעביר את הפרטים שלה (מעל גיל 21) יעזור לי מאד!!!
כנל מתנדבים לקבלת שיחת טלפון מכללית...
לכתוב למייל של ג‘ימל- miri345012
תודה

חשוב לי שיהיה ברור- אני לא מפרסמת, רק מבקשת שמי שעובר/ת או מתלבט/ת בכל מקרה

• הוסף לסימניות
אני עובדת בקופח כללית, ועושים לנו מבצע על לגייס מועמדים, אני לא רוצה לשכנע וכו' כי אין לי מושג אם הם טובים או לא, אבל אם יש מישהי שרוצה לעבור או מתלבטת, אני מאד אשמח שתכתוב לי שאעביר את הפרטים שלה (מעל גיל 21) יעזור לי מאד!!!
תודה

מקפיצה...
אשמח מאד אם מישהו/י מתלבט/ת אם לעבור להיות מבוטח/ת בכללית

• הוסף לסימניות
כאן:
יש אולי מתלבטים

• הוסף לסימניות
תודה

יש אולי מתלבטים?
אני יודעת שערב פסח וכו‘, אבל אם יש מישהו שרוצה לעבור קופה או לשמוע מהיש לכללית להציע, או סתם מוכן לקבל שיחת טלפון שישכנעו אותו...
יעזור לי ממש...

• הוסף לסימניות
מה התאריכים שאפשר לעבור בהם

• הוסף לסימניות
עד ה15.5 אפשר לעבור בשביל שיהיה בפועל בתחילת השביעי.
סתם שאלה המבצעים שעושים לכם זה על מבוטחים בכל הארץ? מכל המחוזות?

• הוסף לסימניות
עד ה15.5 אפשר לעבור בשביל שיהיה בפועל בתחילת השביעי.
סתם שאלה המבצעים שעושים לכם זה על מבוטחים בכל הארץ? מכל המחוזות?
כן
האמת לא מעניין אותי שיעברו לכללית
לקחתי את זה לתחרות אישית מול חברה...
לכן זה חשוב לי...

• הוסף לסימניות
תודה

מקפיצה את הבקשה, אם יש מישהו עכשיו אחרי החגים שמתלבט/ת על זה...

• הוסף לסימניות
מקפיצה את הבקשה, אם יש מישהו עכשיו אחרי החגים שמתלבט/ת על זה..
אני מאוד מתלבטת האם לעבור אחיות שלי המליצו לי ואני לא יודעת ככ' מה לעשות והאם שווה לי אולי את באמת תוכלי לעזור לי ...
אני כרגע בלאומית אני בעלי והילד שלי בן שנתיים.
אם אני עוברת אני העביר גם אותם אבל אני רוצה לשמוע יותר על כללית גם בקשר להריון.

• הוסף לסימניות
תודה

מקפיצה אולי יש עוד מתלבט/ת
יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
חשוב לי ממש
אשמח מאד אם יש כאלה שרוצים או מתלבטים לעבור,
לכתוב לי במייל miri345012 של ג‘ימייל

• הוסף לסימניות
אני מאוד מתלבטת האם לעבור אחיות שלי המליצו לי ואני לא יודעת ככ' מה לעשות והאם שווה לי אולי את באמת תוכלי לעזור לי ...
אני כרגע בלאומית אני בעלי והילד שלי בן שנתיים.
אם אני עוברת אני העביר גם אותם אבל אני רוצה לשמוע יותר על כללית גם בקשר להריון.
אני לא מההנהלה של כללית או משהו
אבל אני נמצאת בקופה שלהם אין השוואה בין לאומית לכללית
כללית ברפואת נשים לוקחת בגדול (ירושלים)

• הוסף לסימניות
אני מנסה שוב,
יש כאן כאלה שרוצים או מתלבטים לעבור, ומוכנים לקבל שיחת טלפון?
אם כן לפנות אלי למייל של ג‘ימל miri345012
תודהההה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה