דרוש מידע מעון אחוזה ברח' נחום בבני ברק

• הוסף לסימניות
פרסמו לפני כשבועיים
האם זה מעון חדש שיפתח שנה הבאה או מעון שכבר פעיל?
אפשר פרטי התקשרות?

• הוסף לסימניות
מעון חדש
עכשיו הם בונים אותו

• הוסף לסימניות
מכירה את לאה אקרמן מהמעון הקודם שהיא עבדה בו. ממליצה בחום.
המעון יפתח לשנה הבאה.

• הוסף לסימניות
מכירה את לאה אקרמן מהמעון הקודם שהיא עבדה בו. ממליצה בחום.
המעון יפתח לשנה הבאה.
באיזה מעון היא עבדה קודם?

יש כאן עוד מישהי שרשמה לשם את הילד/ה שלה?

• הוסף לסימניות
לאה ניהלה במשך כמה שנים את בית חלומותי. היה שם צוות מקסים והכל תקתק כמו שצריך. אפשר לסמוך עליה...

• הוסף לסימניות
מקפיצה שוב את המודעה.
מישהי מכירה את המעון וכולה להמליץ לי עליו???
הם פותחים עכשיו קבוצה חדשה ואני רוצה לרשום את הבן שלי

• הוסף לסימניות
אני שולחת לשם ומאוד מרוצה המנהלת מדהימה ממש
וצוות מיוחד
מעון משקיעה
אני ממש נהנית

• הוסף לסימניות
בהחלט מעון מעולה!!!
הבן שלי היה שם בכיתת התינוקים.
צוות מקסים, חם ואוהב.
נקי ומטופח

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה
יש עוד כאלו שמכירות???

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהי יודעת מי הבעלים של המעון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה