שלום , יש מעון חרדי בגילה ב' , ברחוב הנופך. אשמח לשמוע את חוות דעתכם מניסיון אישי.
ה הודיושקה משתמש חדש 17/2/25 הוסף לסימניות #1 שלום , יש מעון חרדי בגילה ב' , ברחוב הנופך. אשמח לשמוע את חוות דעתכם מניסיון אישי.
ה הודיושקה משתמש חדש 6/3/25 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י קוקו ריקי: יש לך מידע כלשהו? אם כן - אשמח לשיתוף... לחצ/י כדי להרחיב... בינתיים לא, הלכתי לשם רציתי לראות מקרוב אבל המנהלת לא הסכימה להכניס כל עוד אין אישור קבלה ממשרד התמת.
נכתב ע"י קוקו ריקי: יש לך מידע כלשהו? אם כן - אשמח לשיתוף... לחצ/י כדי להרחיב... בינתיים לא, הלכתי לשם רציתי לראות מקרוב אבל המנהלת לא הסכימה להכניס כל עוד אין אישור קבלה ממשרד התמת.
ק קוקו ריקי משתמש פעיל הנדסת תוכנה 6/3/25 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י הודיושקה: בינתיים לא, הלכתי לשם רציתי לראות מקרוב אבל המנהלת לא הסכימה להכניס כל עוד אין אישור קבלה ממשרד התמת. לחצ/י כדי להרחיב... תודה! יודעת מאיזה גיל מקבלים שם?
נכתב ע"י הודיושקה: בינתיים לא, הלכתי לשם רציתי לראות מקרוב אבל המנהלת לא הסכימה להכניס כל עוד אין אישור קבלה ממשרד התמת. לחצ/י כדי להרחיב... תודה! יודעת מאיזה גיל מקבלים שם?
ה הודיושקה משתמש חדש 6/3/25 הוסף לסימניות #5 לא אבל יש לי את המספר של המעון אם זה יעזור לך: 02-6314414 את מהאזור של המעון? פשוט אני עוברת דירה מרמת גן לגילה לקראת תחילת שנה ,רציתי לדעת איך בגילה ב' , את מרוצה?
לא אבל יש לי את המספר של המעון אם זה יעזור לך: 02-6314414 את מהאזור של המעון? פשוט אני עוברת דירה מרמת גן לגילה לקראת תחילת שנה ,רציתי לדעת איך בגילה ב' , את מרוצה?
ק קוקו ריקי משתמש פעיל הנדסת תוכנה 6/3/25 הוסף לסימניות #6 כן, גרה ממש קרוב, אבל לא מכירה כמעט את האזור (אנחנו חדשים כאן) ממה שכן הספקנו להתרשם - נהנים מאוד. אם את רוצה פרטים נוספים - אכתוב לך מס' טלפון.
כן, גרה ממש קרוב, אבל לא מכירה כמעט את האזור (אנחנו חדשים כאן) ממה שכן הספקנו להתרשם - נהנים מאוד. אם את רוצה פרטים נוספים - אכתוב לך מס' טלפון.