מידע שימושי מעון/ משפחתון- בני ברק

• הוסף לסימניות
היי,
אני מחפשת לבני בן ה-3 וחצי חודשים מעון/ משפחתון באווירה הכי ביתית שיש..
אם את מכירה מטפלת חמה שיש לה מקום במשפחתון או מעון מומלץ, (עדיף באזור שיכון ה')
אשמח שתשתפי...
אני נאלצת לחזור לעבודה בעוד כ-3 שבועות... אז זה קצת דחוף לי.

תודה ענקית! ושבוע נפלא ומלא בחיוכים!!

• הוסף לסימניות
אם יעזור לך מטפלת פרטית יש לי המלצה על משהי- שולחת באישי

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול...

מחפשת באזור ברכפלד,
משמכירה,
אשמח לפרטים.
תודה!

• הוסף לסימניות
וגם בשכונת קרית הרצוג

• הוסף לסימניות
יש מעון ע"י החלוצים, אולי רח' אפשטיין, תבדקי שם, הם היו אמורים לפתוח קבוצעה חדשה בתינוקייה לפני חודשיים בערך, שווה בירור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמר;2391561:
אם יעזור לך מטפלת פרטית יש לי המלצה על משהי- שולחת באישי

תודה ענקית, בינתיים היא מלאה...
אשמח לעוד המלצות...

• הוסף לסימניות
מחפשת גם באזור רח' מנחם בבני ברק למי שמכירה..

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת

באזור בעלי מלאכה-קהילות יעקב- בני ברק
תודה

• הוסף לסימניות
הי
מקפיצה
מכירות מטפלת פרטית עד 4 שמקבלת באזור קהילות יעקב ויזניץ בבני ברק?
עדיפות לקבוצה קטנה

• הוסף לסימניות
הי,
מקפיצה שוב.
הי
מקפיצה
מכירות מטפלת פרטית עד 4 שמקבלת באזור קהילות יעקב ויזניץ בבני ברק?
עדיפות לקבוצה קטנה
מצאת משהו?
את יודעת להגיד לי אם היום יש באיזור משהו מומלץ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה