מעון/ משפחתון/ גן באזור גאולה-בוכרים בירושלים

• הוסף לסימניות
בעז"ה אני עומדת להתחיל לעבוד כשכירה מחוץ לבית.
יש לי ילדה בת שנה וחצי, עד היום היא היתה איתי בבית.
עכשיו ב"ה יש סיבה לשלוח אותה למעון או מטפלת.
אני מבינה שמעונות ומשפחתונים יהיו בתפוסה מלאה בתקופה הזאת של השנה, אבל אולי בכל זאת יהיה לי סיכוי, ובכל אופן אני צריכה פרטים בשביל רישום לשנה הבאה.
מכירה מעונות או משפחתונים באזור הזה? מכירה מטפלת או גן פרטי לגיל הזה? יש לך המלצות? אולי מטפלות שמקבלות עד 4:00 אחה"צ?
אני די טריה פה בירושלים ובקושי מכירה. כל פיסת מידע תעזור לי מאוד. תודה.

• הוסף לסימניות
לא מאמינה שתמצאי מקום עככשיו באמצע שנה פה במשפחתון באזור, מעון אין פה בכלל באזור, יש את בית ברכה של קרלין באידיש בעובדיה, אבל עמוס שם בטוח גם.
לגבי שנה הבאה תבררי על רשום, יהיה פרסום מן הסתם, אבל חשוב לברר על המטפלת במשפחתון כמובן. יש לי המלצה על כמה באזור נוה צבי אם אקטואלי אתן לך.

• הוסף לסימניות
לגבי השנה, באמת אין לי מושג אם תשלחי לי את המיל בפרטי, אוכל לנסות לברר לך שמות של מטפלות פרטיות או גנונים.
לגבי שנה הבאה כדאי לך לברר בשמע קולנו רחוב עמוס. אני שלחתי לשם ילד (רגיל) בן שנתיים וחצי ונהנתי עד הגג.
הוא נהנה מקבוצה קטנה, אנשי מיקצוע ידע ברמה לא נורמלית , משחקים מיוחדים ויחס אישי וחם
העניין הוא שהם מקבלים מאד מעט ילדים רגילים לשילוב. אבל שווה ממש לתפוס מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;983815:
מעון אין פה בכלל באזור, יש את בית ברכה של קרלין באידיש בעובדיה
.
יש מעון בארזי הבירה
תנסי לראות במדריך החרדי כתובות של מעונות וטלפונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתרשמת;983934:
לגבי השנה, באמת אין לי מושג אם תשלחי לי את המיל בפרטי, אוכל לנסות לברר לך שמות של מטפלות פרטיות או גנונים.
לגבי שנה הבאה כדאי לך לברר בשמע קולנו רחוב עמוס. אני שלחתי לשם ילד (רגיל) בן שנתיים וחצי ונהנתי עד הגג.
הוא נהנה מקבוצה קטנה, אנשי מיקצוע ידע ברמה לא נורמלית , משחקים מיוחדים ויחס אישי וחם
העניין הוא שהם מקבלים מאד מעט ילדים רגילים לשילוב. אבל שווה ממש לתפוס מקום.
לפני ששמים ילד רגיל במסגרת טיפולית צריך לחשוב טוב, זה עלול מאוד להזיק לילד במיוחד בגיל קטן בו הוא מחקה את הסביבה שלעיתים לא מתקשרת בצורה רגילה. וודאי שהם מקבלים מעט מאוד ילדים לשילוב כי בכל מסגרת ח"מ שמכילה כיתות בכמה דרגות פיגור שמים דגש על שילוב של תלמידים עם אותה רמת פיגור בכדי שילדים ברמה גבוהה יותר לא יושפעו לרעה מסביבתם.
סתם לתשומת לב:)

• הוסף לסימניות
על שמע קולינו שמעתי הרבה דברים טובים, אני מכירה משהי ששלחה לשם ומרוצה עד הגג, רק שצריך פרוטקציה רצינית!!
אני מכירה 2 גנים פרטיים באזור והם בערך עד 1:30
אחד בנחמיה והשני בעזרא/ישא ברכה, את הבת שלי אני שולחת לאחד מהם
אם מעניין אותך אפשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
חשוב לי להדגיש על שמע קולנו שמדובר לרוב בילדים תקינים לגמרי קוגנטיבית ועם המכשירים הם מתקשרים לגמרי רגיל. והרמה הלימודית שם גבוהה פי עשר מכל גנון פרטי שהכרתי.
הילד שלי עשה שם קפיצה ענקית ורצינית ביותר . כשהגיע ללימוד האותיות בת"ת הכל זרם בצורה לא רגילה. אני חושבת שהרבה בזכות היכולות של אבחנה חזותית מוודעות פונולגית וכל הכלים הנפלאים שרכש שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;984176:
מי מכירה את המעון הזה? הם בסדר?

בשנה שעברה בררתי, ושמעתי תגובות ממש חיוביות!
אבל לפי מה שהבנתי זה לא באידיש

• הוסף לסימניות
שמעתי עליו שהוא מצוין ממש מכל הבחינות, הבסיס שלו אידיש אבל יתכן שהמטפלות מדברות עם הילדים עברית, לי זה היה רחקו מהבית ודרש הסעה ולא בא בחשבון בכלל, אבל הרשום שם נסגר כמעט לפני שהוא מתחיל, כך שתבררי מה קודם מה קורה שם.

• הוסף לסימניות
מה הטל' של מעון בית ברכה?

ברח' עובדיה

• הוסף לסימניות
מטפלת עד 1:30 ברח' מוסיוף- מקסימה!!
אם עוזר לך בשמחה בפרטי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1237254:
מטפלת עד 1:30 ברח' מוסיוף- מקסימה!!
אם עוזר לך בשמחה בפרטי...
שנור? היא אכן מקסימה!!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רחוק לי.

אני צריכה באזור זכרון משה, גאולה, מעדיפה משפחתון/מעון

• הוסף לסימניות
היי תסתכלי בעיתון של השכונה כל שבוע יש שם המון מטפלות וגנונים קטנים

• הוסף לסימניות
אף אחת לא מכירה משפחתון שהתפנה בו מקום???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת