עזרה מעון/משפחתון/מטפלת, ברמת שלמה, עדיפות לתמת.

• הוסף לסימניות
הי, מקפיצה- מחפשת משפחתון\ גן פרטי מומלץ לשנה זו ולשנה הבאה, לפעוטה בת כמעט שנתיים. (שנה הבאה בת 2.5-3.5)
כיום היא במעון ומאוד מאוד לא מרוצה....
אם יש המלצות על גן פרטי או מטפלת חמה ואוהבת, שיש לה משפחתון\ גן פרטי בשטח גדול ובעיקר הרבה חום ומסירות לתינוקות- אשמח מאוד לשמוע פרטים
אני ממש נואשת.... אולי מכאן תבוא הישועה.
מה עם זה?
מצאת מטפלת? אשמח לשמוע..

ואם יש עוד מידע על גנון ומטפלת ברמת שלמה לשנה הבאה אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
האמת לא מצאתי בכלל.
את השנה הזו העברנו בלית ברירה במעון, בעלות מטורפת ולב לא רגוע:(
לשנה הבאה אני ממש חולמת למצוא עדיין גן פרטי עד 16:00 או לפחות משהו בכיוון. לא מצאתי בכלל.
אם ידוע על משהו- אשמח מאוד לשמוע.
(בצר לי אני גם אשמח לשמוע על גן שנגמר מוקדם יותר אם מומלץ....
תודה רבה לכל העוזרים!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מחפשת מאוד משפחתון של תמת לשנה הבאה. מישהי מומלצת וטובה.
באזור דרוק קהילות יעקב זולטי
יהיה בן שנה בדיוק
אשמח מאוד לעזרה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה