התייעצות מעון שלא החזיר עדיין את הסבסוד שהמדינה העבירה בגין הדרגה

• הוסף לסימניות
מדובר בסכום של כ6000 שח
הדרגה סודרה כבר לפני שלושה חודשים והכסף הופקד אצלם לפחות לפני חודשיים
ודוחים אותנו כל הזמן
אציין שכשביקשנו את הכסף ואיימנו לעצור את ההו"ק (כי המשיכו לגבות) איימו בתגובה שיוציאו את הילדה מהמעון.
איך הייתם פועלים?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אולי יש מישהו בעל השפעה שאפשר לערב בסיפור?
הם לא יכולים פשוט לקחת לעצמם את הכסף,
ואגב אני לא בטוחה שאם היית מפסיקה את ההו"ק הם היו יכולים לסלק אתכם מהמעון... לא יודעת מה לומר
עוגמת נפש גדולה

• הוסף לסימניות
הייתי עוצרת במיידי את ההוק

• הוסף לסימניות
אני הייתי עוצר מיד את ההור"ק!

• הוסף לסימניות
אני הייתי ג"כ עוצרת את ההו"ק.
אבל מה שכן כדאי אולי לנסות להגיש תלונה אצל מבקר המדינה, אני לא יודעת אם הם מטפלים גם במוסדות חינוך, אבל אני נעזרת בהם הרבה ונהנית מאד מהשירות שלהם.
(הייתי מציעה אולי להגיד למעון שאתם מציבים אולטימטום של זמן ולאחמ"כ פותחים פניה)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
להתקשר ולדבר,
בסיום השיחה לומר שהשיחה הוקלטה
וההקלטה נשלחת עכשיו לתמ"ת.

• הוסף לסימניות
לפני הכל לדווח לתמ"ת
בשביל מה יש להם סמל אם לא בשביל שמשהו ייקח עליהים אחריות ?
בדיוק
דבר ראשון דיווח לתמת

אפשר אפילו במייל ב"תמימות" באופן שאינו נשמע דיווח אלה בקשת עזרה ולכתב גם את מנהלת/הנהלת המעון
(לתמת שלום. למרות שאישרתם את הדרגה שלי רטרואקטיבית לא החזרתם לי את התשלום המלא מחודשים xyz. אודה לטיפולכם)
זו הלשנה תמימה מאוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה