כלומר מתבטל הסבסוד כל השנה הקרובה????פרסום ראשון ב׳כאן 11׳: היועמ״שית קבעה - מימון מעונות היום לילדי אברכים חייבים בגיוס יימשך עד ה-30.11.
את זה היא לא אמרה,כלומר מתבטל הסבסוד כל השנה הקרובה????
בד"כ מקבלים דרגה אחרי חודש חודש וחצי.ומה אני עושה אם אין לי עדיין בכלל דרגה?
אני רוצה לשלוח ילד ראשון למעון,
הבנתי שאצטרך לשלם בהתחלה תשלום מלא ורק אחרי שמקבלים דרגה שזה בדר"כ בינואר אקבל את ההחזר,
אז מה אני יעשה בכזה מצב?
לא מאמינה שיביאו לי החזר רק על חודשיים.
נותנים החזר גם על חודש אחד.לא מאמינה שיביאו לי החזר רק על חודשיים.
איך אבל רשום שנשואים?אולי צריך לבדוק אפשרות של רישום כהורה יחיד כמו שעושים לצורכי מס ובא לציון פתרון
הנידון עכשיו הוא על מי שאין לו פטור, לא קשור לאברכים בדווקא.מה נשאר,
אברך בגיל גיוס שיש עליו תלוש,
האם זכאי להנחה מדין שכיר ולא כאברך ?
מהמכתב שהיא שלחה,הנידון עכשיו הוא על מי שאין לו פטור, לא קשור לאברכים בדווקא.
מה שהשתנה השנה הוא שאין הגיון לתת דרגות למי שלא התגייס מפאת לימוד התורה, כי זה כבר לא בחוק.מהמכתב שהיא שלחה,
היה נראה שהבעיה היא רק לתמוך בלימוד התורה,
החוק אומר אפשר להוציא ילד ממשפחתון בהתראה של חודש מראשלהתנות עם בעלת המשפחתון שסוף חשוון הילד יוצא
אבי מוסקוב: המאבק על סבסוד המעונות: עתירה דחופה הוגשה היום לבג״צ בדרישה לבטל את החלטת היועמ״שית, ולהוציא צו ביניים שימשיך את הסיוע לתקופת מעבר. בעותרים: עמותות 'אמת ליעקב' ו'שמורה'.
מישהו יודע מה יצא עם זה?בדרך לדרמה משפטית? השופטת רות רונן הורתה למדינה להשיב בתוך שלושה ימים, על הבקשה להוציא צו ביניים בעתירה נגד החלטת היועמ"שית לפגוע בסבסוד מעונות היום, בשל חוק הגיוס. את הבקשה והעתירה הגישו ארגון אמת ליעקב ועמותת שמורה.
כנראה.מה נשאר,
אברך בגיל גיוס שיש עליו תלוש,
האם זכאי להנחה מדין שכיר ולא כאברך ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים