עזרה מעונות ומשפחתונים לילדי אברכים - תשפ"ה

האם מלגת כולל מתחשבת בהכנסה?

אברכים שאין להם פטור אז בנתיים לשלושה חודשים אבל מי שיש לו פטור שהוא מעל 27 יש לו סבסוד

שלום וברכה
מישהו יודע אם השנה, בהגשת בקשה לדרגה יהיה סנכרון מלא עם ביטוח לאומי?
בשנה שעברה היה סנכרון, אך היה אפשרות שלא לסנכרן ולצרף תלושים באופן עצמאי.
נכתב אז באתר שבשנים הבאות, תהיה בחינה אם הסנכרון יהיה מחוייב ללא אפשרות הגשה עצמאית.
מה לגבי השנה?
עוקבת

גם למשפחתונים עלה ב 145 שח אבל זה מסובסד כלומר בחלק של הממשלה
אז מה הבעיה להעלות ככה גם במעונות בחלק של הממשלה ולפרסם כבר
למה עד עכשיו מתעכב?

קראתי את השרשור ולא יצא לי מסקנה סופית?!
תכל'ס, הבת שלי במעון - האם יש מצב שבעוד 3 חדשים יחייבו אותי 3700 רטואקטיבית ? (גם אם עכשיו המעון גובה פחות).
דחוף לי לדעת אם להוציא את הבת שלי מהמעון למטפלת!

מנין לך זאת?
הוויכוח הוא בין היועמשית שרוצה תקופת הסתגלות של שלושה חודשים בלבד (עד שנתגייס או נאבד את התיקצוב..) לבין החכים החרדים ובראשם בן צור ממשרד העבודה שמעוניינים בשנה שלמה (וזה הסיבה שאין לאפחד סבסוד כי הוא כאילו דופק גם את נחילונים בגללה)
אז נראה שאת שלושת החודשים הראשונים בוודאי יתקצבו בכל מקרה
אבל לא מתחייב כמובן, כי תמיד יכול להיות תרחיש שזה מגיע לבגצ והוא זורק אותנו לגמרי מהמדרגות ואין פשרה ואין הסתגלות,לשיקולך

הוויכוח הוא בין היועמשית שרוצה תקופת הסתגלות של שלושה חודשים בלבד (עד שנתגייס או נאבד את התיקצוב..) לבין החכים החרדים ובראשם בן צור ממשרד העבודה שמעוניינים בשנה שלמה (וזה הסיבה שאין לאפחד סבסוד כי הוא כאילו דופק גם את נחילונים בגללה)
אז נראה שאת שלושת החודשים הראשונים בוודאי יתקצבו בכל מקרה
אבל לא מתחייב כמובן, כי תמיד יכול להיות תרחיש שזה מגיע לבגצ והוא זורק אותנו לגמרי מהמדרגות ואין פשרה ואין הסתגלות,לשיקולך
זה לעניין הסבסוד - אפשרות להגשת דרגה.
אבל מה בעניין שכר לימוד למעונות - אפשר לפרסם לכאורה (כמון שפורסם למשפחתונים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה