עזרה מעונות ומשפחתונים לילדי אברכים - תשפ"ה

סיפור מוזר
אתמול היה אפשר להגיש בקשה לדרגה בקישור מתוך אתר הטפסים הרשמי,
מי שהגיש קיבל למייל אישור עם מספר פניה
פתאום הבוקר טוענים במשרד העבודה שהאפשרות להגיש בקשה לא נפתחה עדיין
שמעתם על זה?
אני בודקת כל יום ועדיין לא ניתן בשום שלב להגיש בקשה לדרגה

האם יש חובה השנה בסנכרון מול ביטוח לאומי?

כעת זה עומד בכך ששר העבודה ממתין לאישור הייעוץ המשפטי למבחני התמיכה המעודכנים שגם אם רק אחד מההורים עובד יקבלו סבסוד,
ומאידך יש עתירה לבג''צ של התנועה לאיכות השלטון כנגד שר העבודה (וכן כנגד האוצר והיועמש''ית) בגין אי פתיחת הסבסוד.

כעת זה עומד בכך ששר העבודה ממתין לאישור הייעוץ המשפטי למבחני התמיכה המעודכנים שגם אם רק אחד מההורים עובד יקבלו סבסוד,
ומאידך יש עתירה לבג''צ של התנועה לאיכות השלטון כנגד שר העבודה (וכן כנגד האוצר והיועמש''ית) בגין אי פתיחת הסבסוד.
ומה לגבי שכר לימוד למעונות?

ומה אם במהלך השנה (חשוון) אני מכניסה ילד שני למשפחתון? ממתי מתחילה לי דרגת אחים?
מתחילת החודש בו יהיו שניהם זכאים לדרגה.

הערה כללית - אם נכנסים למעון לאחר ה15 לחודש, משלמים על החודש סכום מלא ללא סבסוד.
לכן כדאי לוודא הכנסה למעון לפני ה15 לחודש.

לא פעם ראשונה שאני מגישה בקשה.
אני יודעת מה שאני אומרת.
גם אני מגישה כבר ל6 ילדים.
אבל משום מה היה לי ברור שכמו שמלגה נחשבת להכנסה בארנונה ולעניינים נוספים אז גם לעניין סבסוד מעונות.
הולכת לאמת את מה שאת אומרת עם מישהי מבפנים.

היום בבוקר התקשרתי ל*2969 ואמר לי הנציג (שענה תוך חצי דקה!) שכרגע עדין אין צפי לפתיחת האתר ואי אפשר להגיש בקשות.

מניסיון של 6 שנים שאני מכיר את התחום לעומק
וכיוון שבשום מקום לא דיברו על שינויים בתקנות של ההכנסות לכאורה גם לא ישתנה!

׳כאן 11׳ בפרסום ראשון: ההחלטה הצפויה של הממשלה בסאגת סבסוד המעונות - הממשלה צפויה לאשר ביום ראשון החלטה שתאפשר סבסוד מעונות לשלושה חודשים - גם לאברכים חייבים בגיוס. ההחלטה תאפשר לממשלה לנסות להתגבר על התנגדות היועמ״שית במהלך התקופה הנ״ל.​

׳כאן 11׳ בפרסום ראשון: ההחלטה הצפויה של הממשלה בסאגת סבסוד המעונות - הממשלה צפויה לאשר ביום ראשון החלטה שתאפשר סבסוד מעונות לשלושה חודשים - גם לאברכים חייבים בגיוס. ההחלטה תאפשר לממשלה לנסות להתגבר על התנגדות היועמ״שית במהלך התקופה הנ״ל.​

׳כאן 11׳ בפרסום ראשון: ההחלטה הצפויה של הממשלה בסאגת סבסוד המעונות - הממשלה צפויה לאשר ביום ראשון החלטה שתאפשר סבסוד מעונות לשלושה חודשים - גם לאברכים חייבים בגיוס. ההחלטה תאפשר לממשלה לנסות להתגבר על התנגדות היועמ״שית במהלך התקופה הנ״ל.
מה כ''כ מרעיש בזה ששמת את זה בכל האשכולות על המעונות ?
כבר חשבתי שהדרגות נפתחו

שלושה חודשים ראשונים כבר אושרו על ידי היועמ"שית בעצמה,
ספטמבר-אוקטובר-נובמבר.
לא צריך חוק בשביל זה. או שהכוונה היא לשלושה חודשים נוספים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה