ברוריש מצב שיבקשו ממני שכר רטרו על כל החודשים שהילד שלי היה עד עכשיו?
מה הכוונה ירד החוק??מה תכלס?? ירד החוק של המעונות מהפרק...
יש פיתרון באופק? או פשוט להוציא מהמעון ולחפש מטפלת חילופית?
יש מצב שיבקשו ממני שכר רטרו על כל החודשים שהילד שלי היה עד עכשיו?
תודה
אבל לא אמרו שההנחה בכל מקרה תהיה עד סוף נובמבר?ברור
שח"כ אייכלר היה צריך לעלות את חוק המעונות היום שמסדיר את הבעיה.מה הכוונה ירד החוק??
למה כל כך ברור?ברור
אין מצב שיקחו 3800 רטרו לחודש.למה כל כך ברור?
אנשים שולחים למעון על דעת שיהיה סבסוד.
גם אם עד היום התרגלנו ששולחים בלי לדעת מראש את המחיר המדויק, אבל כיוון היה.
זה פשוט חוצפה.
שום מקום פרטי בעולם לא היה לוקח לי 3800 שח על תינוק.
זה מה שאני משלמת כבר 3 חודשים על הקטנה שלי.
ממש קל להגיד קשה ליישםאם אין אני לי מי לי!!
כדאי להרים את הכפפה ולהתחיל לחפש גנים פרטיים, הזריז ישכר
נ.ב. אשמח לשמוע המלצות על גנים כאלה באזור גן ורשה בבני ברק.
יש בזה משהו, אבל מצד שני יהיה גם הרבה גננות מובטלות, כי יצמצמו כיתות ויסגרו משפחתונים.ממש קל להגיד קשה ליישם
באמת חושבים שאלפי משפחות ימצאו גנים חילופיים באמצע שנה?
זה חסר סיכוי!!
כמה נאיביותאין מצב שיקחו 3800 רטרו לחודש.
אנחנו חרדים ויש רבנים אם ח"ו יהיה את הבעיה הזאת
גן זה עד אחת מקסימום 2 ולנו זה לא רלוונטי ממש לא סתם שמים במעון כי זה עד 4אם אין אני לי מי לי!!
כדאי להרים את הכפפה ולהתחיל לחפש גנים פרטיים, הזריז ישכר
נ.ב. אשמח לשמוע המלצות על גנים כאלה באזור גן ורשה בבני ברק.
בשונה מפעם קודמת שהיתה בעיה בסבסוד לכל האברכים ואז הצפי היה שגם אם לא יהיה סבסוד המעונות יורידו במחיר או יעברו להיות פרטיים מהעדר ביקושיש בזה משהו, אבל מצד שני יהיה גם הרבה גננות מובטלות, כי יצמצמו כיתות ויסגרו משפחתונים.
יש מידע ברור על אברך שעובד?אצלנו אזור ביקוש דיברתי עם המנהלת ואמרה לי שאם היא תשיג ילד שימלא את מקום הילד שלי במיידי לא יגבו חודש הודעה מראש
ומסתבר שהיא תשיג כי זה אזור ביקוש
דבר נוסף לפי מה שהבנתי הבעיה היא רק לקבל סבסוד כאברך כי בעצם הוא כבר לא מוכר כאברך שהוא חייב גיוס, אבל לקבל על תקן עובד עם תלוש לא תהיה בעיה לא לוקחת אחריות אבל זה מה שהבנתי כך שמקסימום נוציא תלוש
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים