- הוסף לסימניות
המחיר אבל אותו מחירהשערה: כשיש שני ילדים מעלים דרגה, אולי אז יש נ"מ ?
המחיר אבל אותו מחירהשערה: כשיש שני ילדים מעלים דרגה, אולי אז יש נ"מ ?
אם מעבירים מ12 ל-11 או שמעבירים מ-11- ל-10 יש הבדל.המחיר אבל אותו מחיר
כןחייב להתסנכרן עם הביטוח לאומי?
ברוראם יוצאת לי דרגה שהיא יותר מהסכום שאני משלם עכשיו אני מחוייב רטרואקטיבית?
אני צריך לרשום אברך או לומד ועובד?- בגלל שזה סכום קטןאני אברך (בן 25) ויש לי תלוש של 1200 שקל, מה אני אמור לרשום?
תודה רבה
זה רושם לבד את הנתונים מביטו"ל.אני צריך לרשום אברך או לומד ועובד?- בגלל שזה סכום קטן
אם הוא אברך ויש תלושים עם סכומים נמוכים (300) זה עדיין יעזור לסבסוד לכל שנה?עובד ולומד.
בהגשה יעלה לו באופן אוטומטי מהביטו"ל גם העובדה שלומד, מומלץ לצרף גם את האישורים של אברך כולל,
וכמובן הסבסוד שלו יהי' תקף לכל השנה.
מחשבים שש חודשים מלאים כולל6האם מחשבים מחודש 1 עד 6 או כולל חודש 6 ?
ואם יש לי ילד אחד ואשתי אמורה ללדת עוד חודש אולי עדיף להגיש עוד חודש
איפה יש את השלב הזה במילוי הטופס אני לא נתקלתי בזהרשמתי בטעות מייל שגוי להורה 2 ,מה ניתן לעשות?
לאחר סיום מילוי הטופס הוא מבקש את פרטי ההורה השני כדי שהוא ימשיך בתהליך ורשמתי שם מייל שגוי.איפה יש את השלב הזה במילוי הטופס אני לא נתקלתי בזה
נראה לי שאפשר להורה 1 להיכנס למערכת להגשת בקשה ולהגיש שוב מחדש את הבקשה, ואז לשלוח לכתובת הנכונהרשמתי בטעות מייל שגוי להורה 2 ,מה ניתן לעשות?
נראה לי שאפשר להורה 1 להיכנס למערכת להגשת בקשה ולהגיש שוב מחדש את הבקשה, ואז
בטוח? זה לא מייצר בעיה?נראה לי שאפשר להורה 1 להיכנס למערכת להגשת בקשה ולהגיש שוב מחדש את הבקשה, ואז לשלוח לכתובת הנכונה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים