למה זה תשאל לשמי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
- #1,021
לא.אם מרוויח בשכיר יותר מדרגה 12 האם זה שלומד מביא איזה שהיא דרגה?
לא.אם מרוויח בשכיר יותר מדרגה 12 האם זה שלומד מביא איזה שהיא דרגה?
זה אומר שזה בטיפול וראו את הבקשה שזה מתקדםצפה בקובץ המצורף 1849059
מה זה אומר סטטוס הבקשה חדש?
אם לא יהיה חוק גיוס אז לא יהיה ספסודהאם זה נכון שעוד חודשיים מי שבגיל גיוס לא יקבל ספסוד?
האם הדרגה שקיבלתם היא קבועה או רק עד ה28/2/2025?רביעי בלילה
אישור קליטה הגיע אתמול באמצע הלילה,
דרגה היום בבוקר.
יכול להיות שברישום בחרת בטעות ׳לימודים לרבנות / דיינות׳, במקום ׳לימודים בישיבה או בכולל׳.קיבלתי הודדעה שעלי לשלוח שההורה עבר בהצלחה בחינת חובה אחת במסגרת בחינות ההסמכה לרבנות או לדיינות לאחר יום 1/1/2024.
מישהו יודע מה זה? ממתי אברך כולל אמור לשלוח אישור כזה?
קרה לי.קיבלתי הודעה שנקבעה דרגה,אני מנסה לבדוק באתר וזאת ההודעה שמופיעה לי:
צפה בקובץ המצורף 1859373
קרה לעוד משיהו או שרק אצלי?
בעלי אברךרשמתי את זה כעת באשכול אחר רק היות שאני חושב שיש כאלו גם כאן שיהי' להם מזה תועלת, אז רושם גם פה
להבנתי יש שני אופציות לדרגה שונה לפי חודשים מאוחרים יותר ויש בלבול ביניהם,
1. שינוי דרגה באמצע השנה על בסיס 3 תלושים מאוחרים יותר גם אם זה בשנת 2025 ואז מקבלים את זה ממועד השינוי - זה תקף לכל שינוי, לדוג' הפסקת עבודה ועוד.
(בתאוריה מותר להם לשנות גם לרעה את הדרגה באמצע השנה לדוג' כשההכנסות גדלו, ועלינו ההורים מוטלת חובה לדווח על כך, למעשה הם לא עשו את זה עד היום).
2. בקשה לחישוב הדרגה על בסיס יותר חודשים, ברירת המחדל זה חישוב על בסיס 1-6/2024 אולם ניתן לצרף אחד מהתלושים המאוחרים יותר עד סוף 2024 (מומלץ לצרף כבר בהגשה הדיגיטלית) ולבקש לחשב על בסיס הממוצע המשתקף בנתונים המצטברים, וזה מועיל לדרגה טובה יותר מתחילת שנה"ל.
הורה שזכאי לפי האופציה השניה חבל שיוותר על כך ויעשה לפי האופציה הראשונה
בשני האופציות מומלץ לצרף מכתב המסביר בדיוק מה אתם מתכוונים למנוע אי הבנות.
הנ"ל לאחר קריאת מבחני התמיכה ועל בסיס הבנתי אותם בלבד - בלי אחריות.
באיזה חודש עבד?בעלי אברך
חודש אחד כן עבד עם תלוש
וזה מאוד משמעותי לנו לדרגה
יהיה אפשרי לשנות משהו?
לא חשבתי על זה,יכול להיות שברישום בחרת בטעות ׳לימודים לרבנות / דיינות׳, במקום ׳לימודים בישיבה או בכולל׳.
קרה גם ליקיבלתי הודעה שנקבעה דרגה,אני מנסה לבדוק באתר וזאת ההודעה שמופיעה לי:
צפה בקובץ המצורף 1859373
קרה לעוד משיהו או שרק אצלי?
אותה שגיאהקרה לי.
תנסו לרדת בעמוד של משרד העבודה למטה יש שם עוד קישור לבירור דרגה כשנכנסים דרך שם זה מסתדר.
מצ"ב צילום מסך:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים