עזרה מעונות ומשפחתונים לילדי אברכים - תשפ"ה

עצוב מאד!!!
בתפקידי אני פוגש הרבה אברכים שפותחים לי את הלב
והרבה מאד אברכים נאלצים להוציא את הילדים מהמעון ולהעביר את הילדים למטפלת או משפחתון פרטי
מה שקורה שהמטפלות הרימו גם כן את האף ומנצלות את המומנטום הזה והעלו מחירים בערך של 500 כל אחד
אתן מועילות לגזרה להגיע לכולן
אברכים נאבקים על לחם וחלב והולכים במסירות מידי יום לכולל ואפילו מלגת קיום כבר אין להם
לאיפה התדרדרנו אולי הגיע הזמן לעשות קצת חושבים?

עצוב מאד!!!
בתפקידי אני פוגש הרבה אברכים שפותחים לי את הלב
והרבה מאד אברכים נאלצים להוציא את הילדים מהמעון ולהעביר את הילדים למטפלת או משפחתון פרטי
מה שקורה שהמטפלות הרימו גם כן את האף ומנצלות את המומנטום הזה והעלו מחירים בערך של 500 כל אחד
אתן מועילות לגזרה להגיע לכולן
אברכים נאבקים על לחם וחלב והולכים במסירות מידי יום לכולל ואפילו מלגת קיום כבר אין להם
לאיפה התדרדרנו אולי הגיע הזמן לעשות קצת חושבים?
אנחנו לדוגמא משאירים במעון כי ההבדל הכספי בין המעון למטפלת פרטית (אם תהיה..) לא שווה את ההבדל בתנאים, והילדה שהתרגלה למקום וכיף לה עם החברים לא צריכה לסבול.
אין עוד מלבדו!

אנחנו לדוגמא משאירים במעון כי ההבדל הכספי בין המעון למטפלת פרטית (אם תהיה..) לא שווה את ההבדל בתנאים, והילדה שהתרגלה למקום וכיף לה עם החברים לא צריכה לסבול.
אין עוד מלבדו!
צודק
וגם הכאב ראש להתחנן למטפלות שיקבלו את הילד כבר לא שווה את זה

מצד שני יש את המשפחות שהאלף שקל בין מעון למטפלת זה המחיה שלהם!
כמוני למשל...
ה' עזר עוזר ויעזור

פשוט אין לי ברירה אלא להישאר במעון.
כל התהליך שהם עושים הוא לא חוקי אז מקסימום אני יכולה לנסות בסוף לערער ואולי להגיע לבית משפט (ואז השופט יגיד שזה ברמת הסבירות מה שקרה פה).

אחרי הכל זאת מדינת חוק דמוקרטית 😉

אני אברך חייב גיוס היה לי דרגה עד ל]פני כמה ימים אבל עכשיו כבר לקחודש 3 יש לי רק דרגה 12 מעינין אם יש אנשים שעוד נשארה להם הדרגה

אברך שהגיש מסמכים שלומד לתעודת הוראה בהיקף 24 ש"ש
עם מערכת שיעורים
ועכשיו ביטלו את הדרגה למרץ???

איך מגישים בקשה חדשה לילד שהיה בתחילת שנה במעון
יצא בחודש 1
ונכנס עכשיו שוב למעון אחר?
באתר אי אפשר להגיש כי יש עליו בקשה פתוחה

נשמח לעזרה
תודה רבה

אשמח לעזרה דחופה

אני גם לומד וגם עצמאי אישתי שכירה

לפי הטופס 4 שהגשתי אני לא זכאי לדרגה קיבלתי דרגה 12

האם אני יכול להגיש טופס חדש עם חודש נוסף ששם הרף של השכר טוב?

אשמח לעזרה דחופה

אני גם לומד וגם עצמאי אישתי שכירה

לפי הטופס 4 שהגשתי אני לא זכאי לדרגה קיבלתי דרגה 12

האם אני יכול להגיש טופס חדש עם חודש נוסף ששם הרף של השכר טוב?
חברים יקרים
מישהו שיכול לעזור לי
תודה רבה.

1744067838120.png

בעלי מעל גיל 30 וקיבלנו דרגה עד חודש פברואר, והם אמרו לי שההנחיות שכל האברכים מקבלים רק עד פברואר, זה נכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה