- הוסף לסימניות
- #2,121
כל מי שהגיש עד 28/02 [כולל] עם תלושים מהתשיעי אמורים לקבל דרגה מתחילת השנה
www.kolzchut.org.il
אני הגשתי ב22 לפברואר וגם עוד לא קבלתיהגשתי ב17 לפברואר ועדיין לא טיפלו בזה היאך?
דבר ראשון תודה רבהלא מחייב
בבני ברק המשפחתונים זה דרך עיריית בני ברק לא רשת
גם אני קיבלתי הודעה על חריגה מתפוסה
פשוט הרכזת של המשפחתונית לא יכלה לדווח עלי כי לא נקלטתי במערכת בכלל
ביום שטיפלו בבקשה שלי בתמת היא עדכנה יומנים וזה הסתדר
זה לא קשור אליך, זה עידכון שעל המשפחתונית או הרכזת שמעליה לבצע.
לא רואה סיבה למה תצטרכו לשלם עכשיו יותר מהדרגה שלכם
חשב רצה לקבוע לי דרגה ולא יכלדבר ראשון תודה רבה
דבר שני מה הכוונה למה שכתבת "ביום שטיפלו בבקשה שלי בתמת היא עדכנה יומנים וזה הסתדר"
וכן מה אם במשרד של המשפחתון הם אומרים שהם כן עידכנו את אילו שיצאו
לא סופי ובטח שלא רשמיכרגע הגזירה נדחתה בעוד שנה = ל-2024
היום הם אמרו לי שהם מטפלים בתור של השלמות מסמכים מה-06/02הגשתי ב17 לפברואר ועדיין לא טיפלו בזה היאך?
אמרו לי את זה גם אתמול ב08:05היום הם אמרו לי שהם מטפלים בתור של השלמות מסמכים מה-06/02
מה זה העברת כספי החזר?בעקבות זאת, בהוראת השרה, העביר משרד הכלכלה הנחיה לחברה העוסקת בקביעת הדרגות לתגבר את הצוותים כדי להצליח לקבוע דרגות למספר גבוה ככל הניתן של משפחות, והעברת כספי ההחזר עוד לפני חג הפסח ככל שניתן.
בלשכת ח”כ אשר הבטיחו להמשיך ולעקוב.
בעקבות זאת, בהוראת השרה, העביר משרד הכלכלה הנחיה לחברה העוסקת בקביעת הדרגות לתגבר את הצוותים כדי להצליח לקבוע דרגות למספר גבוה ככל הניתן של משפחות, והעברת כספי ההחזר עוד לפני חג הפסח ככל שניתן.
בלשכת ח”כ אשר הבטיחו להמשיך ולעקוב.
זה נקרא בילבולי מחמה זה העברת כספי החזר?
זה כבר מול המעון לא קשור לתמ"ת
אין ספקזה נקרא בילבולי מח
כל הדוברים האלו מוציאים שטויות בלי לחשוב ולדעת איך עובדים דברים העיקר לקבל נקודות אצל הציבור
בעיקרון דיברתי על הדובר של משרד הרווחה/החינוך.... אבל זה נכון לכולם.....אין ספק
סתם יעקב אשר מנסה לקחת קרדיט על דבר לא מציאותי
נזכר 4ימים לפני חג להכניס כסף לעשרות אלפי משפחות
גם נזכר אחרי חודשים ארוכים שמשלמים אלפי שקלים = מה קשור דווקא פסח, כל השנה כן מותר???? שידאג שכמה שיותר מהר יקבעו דרגותאין ספק
סתם יעקב אשר מנסה לקחת קרדיט על דבר לא מציאותי
נזכר 4ימים לפני חג להכניס כסף לעשרות אלפי משפחות
לא, רק אחרי הלידה. 3 תלושים מלאים.עדיין לענין תלושים ודרגות -
אם הייתי בחל"ד 3-6/21 , אני יכולה להגיש בקשה לסבסוד עבור הילד שנולד עם תלושים מלפני החופשת לידה, נניח מה 11/21 עד ה 2/22? ואם לא, אפשר לפחות חלק מלפני וחלק מאחרי?
למרות שהוא נכנס למעון ב 1/9/21?לא, רק אחרי הלידה. 3 תלושים מלאים.
בוודאי שאפשר.עדיין לענין תלושים ודרגות -
אם הייתי בחל"ד 3-6/21 , אני יכולה להגיש בקשה לסבסוד עבור הילד שנולד עם תלושים מלפני החופשת לידה, נניח מה 11/21 עד ה 2/22? ואם לא, אפשר לפחות חלק מלפני וחלק מאחרי?
למרות שהוא נכנס למעון ב 1/9/21?
לא מדויק.בוודאי שאפשר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //