- הוסף לסימניות
- #1,401
באמת??הגשתי בקשה לפני שבוע, אתמול כבר קיבלתי דרגה.
אני הגשתי לפני שלושה שבועות..
לפי מה שהבנתי מהם יש לי לחכות לפחות שבוע
באמת??הגשתי בקשה לפני שבוע, אתמול כבר קיבלתי דרגה.
להשאיר ריקמישו יודע- עדיף מבעלי ניסיון שכבר קיבלו דרגה בטופס אישור לימודים בכולל מה צריך להיות רשום ב: תאריך תחילת לימודים? או להשאיר ריק?
צפה בקובץ המצורף 1033799
פתחתי בקשה בתחילת החודשאני השלמתי מסמכים לפני חודש ועדיין כתוב שזה בטיפול..![]()
בתקווה ב 30.8.2022 יהיהאין עוד עדכון סופי מהבג"ץ?
הגזימו...
מבחינת דרישות התמתסליחה אם כבר שאלו, אין לי זמן לעבור על27עמודים:
בעוסק פטור לבעל - כמה צריך שיהיה?
גם לי,מילאתי טופס בקשה..
וכשמילאתי בעל אברך-קיבלתי הודעה שלא מזכה בדרגה!
לכולם כך?!
הקטע שלא היה מקום מסודר להעלאת מסמכים שליגם לי,
הבנתי שכך זה
למרות שבפועל יש סבסוד לאברכים לפחות עד סוף דצמבר
אשמח גם לשמועמתי אמור להיות עדכון מהבגץ?
גם אצלי,הקטע שלא היה מקום מסודר להעלאת מסמכים שלי
רק להורה 2 -תצהיר וכו'
על הורה לומד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ניק 142181, הים הגדול, מלי :) ועוד 13 משתמשים16 //