דרוש מידע מעונות יום תשפ"ג

• פותח הנושא waze
  • פורסם בתאריך
אם האשה עבדה חודשיים וחודש שלישי לא עבדה (א"א להגיש חודשים אחרים) והבעל אברך 40 כל חודש האם פוגע בדרגה?
מה זה חודשיים? איזה חודשים?
יש לה תלושים אחרים?
והבעל לכולל צריך מינימום 36 שעות שבועיות

אשמח לדעת האם כאשר אני מדווח לרשות המיסים בדו"ח השנתי לעצמאי 2022 על הכנסות משכר דירה שאינם חייבות במס האם יש לזה השפעה לגבי התמ"ת בהנחה למעונות.
תודה

מה זה חודשיים? איזה חודשים?
יש לה תלושים אחרים?
והבעל לכולל צריך מינימום 36 שעות שבועיות
עבדה נובמבר ודצמבר - 40 שעות שבועיות
ינואר לא עבדה
התלושים האחרים לא מזכים בדרגה. (לא בגלל השעות, בגלל השכר)
הבעל אברך 40 שעות שבועיות

עבדה נובמבר ודצמבר - 40 שעות שבועיות
ינואר לא עבדה
התלושים האחרים לא מזכים בדרגה. (לא בגלל השעות, בגלל השכר)
הבעל אברך 40 שעות שבועיות
חייבים להגיש 3 תלושים רצופים
החל מדצמבר ואילך

זאת אומרת שאם התלושים מאחרי ינואר גבוהים מדי מכדי לקבל דרגה - :(

אשמח לדעת
אני אברך כולל ויש לי גם עוסק פטור שבנתיים אני בהפסדים שם
האם אני צריך לדווח גם עליו או שמספיק לדווח על הצהרת הורה לומד ואישור כולל בלי העוסק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה