מידע שימושי מעונות תמ"ת, איפה חסר?

• הוסף לסימניות
בפ"ת באזור כפר אברהם יש חסר.

רק תעשו לעצמכם טובה אמיתית, (ואני בטוחה שזה הכיוון שלכם) תפתחו רק אם אתם הולכים על איכות ואמינות מבחינת הטיפול וההתנהלות...
בטוחה שזה ברור לכםם אבל מדגישה את זה כי זה חשוב ובא לידי ביטוי בשטח.מהניסיון אצלנו, יש מעון אחד שבאופן שיטתי רוב האמהות מוציאות משם את הילדים אחרי תקופת מה,פשוט מחוסר ברירה. סיפורים מפה ועד מחר על כל מני דברים והתנהלויות לא תיקניות....... מכמה וכמה אמהות שאני מכירה אישית!! וזה ככה כמה שנים.

מה שקונה כל אמא, זו אמינות!!!!!! אם יש לי אמון במנהלת ובמטפלות אז אני יודעת שכל הפרטים וכל הצרכים יהיו טובים, ואם לא, חבל.
פרקתי.

• הוסף לסימניות
בקריית אתא יש גם 2 מעונות סבירים... :( גם לא יותר מידי ....
ואין שם מקום בכלל

• הוסף לסימניות
באשדוד. ברובע ג'
הרבה הולכים למשפחתונים מחוסר מקום
לכיתת תינוקות אין כמעט סיכוי להיכנס (אחרי וועדת קבלה)
ויש מעון פרטי ללא סבסוד פעיל (ורווחי ככל הנראה)

• הוסף לסימניות
בבני ברק שיכון ג
עם כל המעונות החדשים, עדיין יש רשימות המתנה ארוכות

• הוסף לסימניות
בבני ברק במעון ברחוב דסלר היה ועדת קבלה וגם במעון ברדזמין

• הוסף לסימניות
כמו שכתבו,
בנווה יעקב ופסגת זאב יש מחסור חמור במעונות.
לא גרה שם, אבל זה ברמה של מצוקת מעונות.

• הוסף לסימניות
בואו נתמקד רגע, זה יעזור לי להגיע לחקר האמת ולא סתם באוויר...
בבני ברק, איפה עדיין יש וועדות? למעט פרדס כץ? כי אני קיבלתי רושם שיש שם רוויה מסוימת.
חיפה, באיזו שכונה ואפילו רחוב חסר?
ירושלים, מיקומים ושכונות ספציפיים?
תודה מראש לכל העונים והמסייעים..
בפרדס כץ יש בהחלט כמה מעונות אבל הרשימות המתנה עד אין סוףףף, זה שכונה עם המון צעירים ובלע"ר המוווון ילדים,
יש חסר עצום!

• הוסף לסימניות
במעלה עמוס
אין פה בכלל מעון וההורים מתחננים לזה ממש

• הוסף לסימניות
בצפת!

• הוסף לסימניות
בפרדס כץ יש בהחלט כמה מעונות אבל הרשימות המתנה עד אין סוףףף, זה שכונה עם המון צעירים ובלע"ר המוווון ילדים,
יש חסר עצום!
אגב גם הולכים להיכנס במהלך השנה הבאה וכנראה בשנה אחריה מאות משפחות בפרוייקטים חדשים באזור הזה

• הוסף לסימניות
מה עם כל הרמות החדשות בבית שמש? ללא ספק זו עיר העתיד החרדית. וכשכונה מתוכננת בטח הרבה יותר קל להשיג שם קרקע או מבנה מתאים. (רק שאין לי מושג איך מתבצעות ההקצאות ואם זה בהליך הוגן או למקורבים בלבד)

• הוסף לסימניות
מה עם כל הרמות החדשות בבית שמש

ברמה ג' יש שפע מעונות! לא נראה לי שחסר מקום

ברמה ד', לדעתי מי שיפתח עכשיו ירוויח.
יש שם איכלוסים בכמויות, ורק 2 מעונות מאד קטנים לא תמ"ת.

• הוסף לסימניות
גם בשכונות החרדיות - גאולה, גוש 80, רוממה.

בדיוק!
נראה לי 2 מעונות על רדיוס ענק שאמורים לשרת אלפי ואפילו עשרות אלפי משפחות.
אני אפילו לא ניסיתי להרשם כי ידעתי שאין לי סיכוי.

• הוסף לסימניות
למה? המעונות בכלל לא מלאים, ועכשיו פרסמו על מעון חדש.
בית חלומותי מלא בגלל המיקום שלו והגודל- אין מקום להרבה ילדים.
ביל"ג יש הרבה מקום
מי שולח לילג מרצון?
חוץ ממי שגר שם?
מיכאל הוא המרכז ויש רק מעון אחד
וגם שהצוות שם מיוחד...
צריך עוד אחד כזה במרכז עם צוות טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה