דרוש מידע מעוניין בסרטונים מז'אנר שעד כה איננו 'בפרוגמדיה', איך מבקשים?

• הוסף לסימניות
באדיבות ההפעלה האוטומטית של יוטיוב הגעתי לסרטון מדהים לילדים
(קחו, תיהנו גם)
איך מגיעים לסרטונים דומים, האם בפרוגמדיה יוכלו לנבור ביוטיוב ולמצוא כאלה נוספים הפתוחים בנטפרי?
איך מציעים להם ז'אנרים נוספים?

• הוסף לסימניות
(קחו, תיהנו גם)
באא"ר אין להעלות סרטים כלל, גם לא קישורים.
איך מגיעים לסרטונים דומים, האם בפרוגמדיה יוכלו לנבור ביוטיוב ולמצוא כאלה נוספים הפתוחים בנטפרי?
אפשר להעלות שם בעצמך, כל עוד הוא עומד בכללי הפורום.

• הוסף לסימניות
כתוב שם בכללי הפורום
יכול להיות שזה תלוי בכמה זמן עבר מאז שתחברתי לפרוג?
או שברגע שאני יכולה כבר לכתוב כאן הודעות אני יכולה גם שם?
ואגב, בפורום המוזיקה, אם אני לא בוגרת איזה מסלול של מוזיקה, אני עדיין יכולה להתחבר לשם?
אם כן, אני אשמח לפירוט קצר איך,
ניסיתי כמה פעמים ולא הצלחתי...

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה להתחבר לשם?
הוא כותב שאין לי מספיק הרשאות

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לחתום עליו בסוף הדף.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך אני יכולה לבדוק מתי התחברתי?
יש כזאת אפשרות בכלל?

קראתי
יש מצב שלא שמתי לב...
(קחו, תיהנו גם)
פתחתי נושא על זה מחכה לאישור ההנהלה

• הוסף לסימניות
(קחו, תיהנו גם)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה