עזרה מעוניין לקנות אורגן יד 2

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לקנות אורגן יד 2 פשוט במצב מצויין.

• הוסף לסימניות
יש לי במצב חדש
תכתבי מה את רוצה לדעת עליו
במייל okmail.co.ilשטרודלrachelyakov

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניינת לשמוע פרטים. אם זה רלוונטי, תעדכני.

• הוסף לסימניות
כן רלוונטי

• הוסף לסימניות
1200 ש"ח

• הוסף לסימניות
אולי תפרטי עליו קצת יותר, שנדע אם זה רלוונטי לנתונים שלנו?!
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
יש לי במצב חדש
תכתבי מה את רוצה לדעת עליו
מה העניין לכתוב את המייל שלך בגלוי ?!
את יכולה לשלוח הודעה פרטית וששם לכתוב את המייל !
הרי יש לך פרימיום !

• הוסף לסימניות
לא יודעת להשתמש באפשרויות הקיימות
בקושי מצליחה לרשום פה הודעה
תמיד כשאני מפרסמת הודעה חדשה מוחקים לי אותה לאחר 5 דקות, למה? אינני מבינה
אז בטח שלא פרימיום??!!

• הוסף לסימניות
לא יודעת להשתמש באפשרויות הקיימות
בקושי מצליחה לרשום פה הודעה
תמיד כשאני מפרסמת הודעה חדשה מוחקים לי אותה לאחר 5 דקות, למה? אינני מבינה
אז בטח שלא פרימיום??!!
איזה אורגן מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה