דרוש מידע מעוניין לשלוח מייל ממייל אחר שלי, האם ניתן לגלות שזה המייל שלי?

• הוסף לסימניות
איך יכולים לדעת שמייל 1234@ ומייל 5678@ זה של אותו בן אדם?
אם לא גילית לאף אחד, וזה לא מישהו בתוך גוגל, המקבל לא אמור לדעת זאת.

• הוסף לסימניות
איך יכולים לדעת שמייל 1234@ ומייל 5678@ זה של אותו בן אדם?
אם לא גילית לאף אחד, וזה לא מישהו בתוך גוגל, המקבל לא אמור לדעת זאת.
בטוח? גם אם יש סנכרון בין שני המיילים?

• הוסף לסימניות
אפשר לראות שזה נשלח מאותו IP

• הוסף לסימניות
רואים בפרטי המייל

אבל זה לא משנה, יש IP שמשותפים לאלפי מחשבים.

• הוסף לסימניות
לוחצים על ה3 נקודות בצד שמאל של המייל הספציפי, הצג מקור.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשביל לפענח כתובת IP ולהגיע למישהו מסוים צריך איש מחשבים מקצועי ומיומן מאד...

• הוסף לסימניות
בשביל לפענח כתובת IP ולהגיע למישהו מסוים צריך איש מחשבים מקצועי ומיומן מאד...
אם היה אפשר לזהות את כתובת ה-IP של שולח המייל היה די בידיעה ששתי כתובות המייל עושות שימוש באותה כתובת IP

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא אמור להיות,
יש לי כמה מיליים ולא היה לי בעיה כזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה