כללי מעוניין (מאד!) לדעת אודות 2 כלים באילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
שלום ותודה מראש..

שני כלים ממש "מפריעים" לי באילוס...
מי שיכול לומר לי מה תפקידם (ואיך משתמשים, אם אפשר גם..), אפילו בקצרה - וכל המרבה הרי זה משובח - יעשה לי טוב על הלב..
פשוט רוצה להצליח, וקשה...
1. mesh tool
2. prespctive grid tool

ממש תעזרו לי כי אני חייב לסיים פרוייקט בהקדם..
תודה רבה! :)

• הוסף לסימניות
בגדול מש זה כלי שיוצר רשת מהאוביקט וניתן לתת לכל נקודה צבע שונה שמשתלב במעבר צבעים.
הנה דוגמאות לשימוש בזה.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=57696
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=45919
והנה עבודה מקצועית
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=67993
וכן זה וקטור.

פרספקטיבה.
זה כלי רשת פרספקטיבה שנותן ליצור ולהעביר אוביקטים לזוית פרספקטיבה מסוים.
ניתן לשלוט ברשת בעיגולים שבו.
ויש כלי מתחתיו כדי לבחור את האוביקטים בתוך הפרספקטיבה ולהזיזם בתוך הפרספקטיבה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תשמע!

מי שלא תהיה אתה פשוט אלוף!
גם הידע וגם הביצועים (למרות שאני יודע שלא כל מה שצרפת שלך, אבל ד"ל..) ממש מושלמים!
ענית לי אמנם ועל זה אני מודה לך מאד, במיוחד על הפירוט..
אך נראה לי שחסר לי עוד טיפת 'פלפל' במידע...
יש מצב שמאן דהו יואיל ברוב טובו וחסדו להסביר לי טיפונת יותר??
אני יודע שהגזמתי עם הבקשות שלי, אבל יחסית אנחנו כמתחילים, רק שאני רוצה להתקדם קצת יותר כי יש לי רעיונות לעיצוב/סלוגן הקשורים למצבי.. מאד יעזור, מאד ישמח!
לו יהי... :)

מיליון תודות PARK!

• הוסף לסימניות
בשמחה!
אני נתתי הגדרות בסיסיות על הכלי אם יהיה לך שאלות ספיציפיות על שימוש הכלי אתה מוזמן להעלות.

• הוסף לסימניות
שוב תודה אבל טרם השאלות אני צריך להבין איך מתחילים בכלל לעבוד איתו.. הדוגמאות יפות, אבל להבין ו/או לעשות דוגמא- עדיין מינימום ידע בסיסי.. שאותו אני רוצה כבר לעבור......

כנל לגבי הפספקטיבה, לא קלטתי איך משתמשים, וכשהזזתי את העיגולים וכו שמעל האובייקטים, שום דבר לא השתנה...
או שצריך תנאים מסוימים בשביל שאראה שינוי???

תודה לכל המגיבים!!

• הוסף לסימניות
קופצת על הטרמפ גם אני צריכה הסבר מפורט על כלי הפרספקטיבה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
שלום זילבר..

טוב שיש איתי עוד מישהו באותה סירה.. :)

כיוון שאני לא ממש בקי בפורומים, אם תהיה לך פיסת מידע ו/או יענו לך בדרך זו או אחרת אני ממש אשמח אם תעבירי אלי מידע זה...

אגב, נראה לי שרק בCS5 יש כלי זה..
ולגבי ה'מש', מכירה? יכולה להסביר לי עליו ולתת דוגמאות?
יש לי איזו עבודה שאני עובד עליה עכשיו [בלי ידע מוקדם] ואני חייב לדעת איך משתמשים בכלים אלו..

גם תודה מראש :)
7

• הוסף לסימניות
seven בממיל שלפרוג.
(מייל שנפתח בגימייל לטובת חברי פרוג) העלה מישהו 2 סרטונים שמסבירים את אופן היצירה במש. סרטון אחד מראה איך עושים בננה והשני איך עושים פלפלפ.
מומלץ!!!

• הוסף לסימניות
תודה!

עוד לא קלטתי מה זה "ממיל של פרוג".. אני די חדש פה ולא ממש מכיר את אתר וחברי פרוג..

האם תוכלי בבקשה להשאיר קישור?
ממש תודה!

ולך זילבר, מצאתי איזה סיכום ענק על כל אילוס ברשת בקובץ PDF, אבל אני לא יכול להעלות לפורום כי זה קובץ כבד..
בקושי לאימייל הצלחתי להכניס אותו.. אם תרצי אותו במייל אז ברצון.. (הייתי משאיר קישור, אבל בין מיליון האתרים שגלשתי בהם ממש לא יכול להזכר..) ואל תתהי/תטעי, טרם קראתי אני עצמי את הסיכום משם..

לכן מבקש לינק לסירטונים דלעיל כי טוב מראה עיניים....

שוב תודה לPARK, שרה ולכל המגיבים - בעבר, בהווה ובעתיד...

:)7

• הוסף לסימניות
תודה רבה שיר!

אבל הבעיה שהקישור אליו שלחת מראה תמונה (מצורפת. נראה לי איור שלך?!) עם ההודעה האנטיפתית: ERROR

יש לך פתרון אחר? :)
טנX אגיין!

קבצים מצורפים

• psychobox.png
    KB 52.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;744898:
תודה רבה שיר!

אבל הבעיה שהקישור אליו שלחת מראה תמונה (מצורפת. נראה לי איור שלך?!) עם ההודעה האנטיפתית: ERROR

יש לך פתרון אחר? :)
טנX אגיין!
נכתב ע"י שיר770;744880:
אבל תנסו להוריד רק יותר מאוחר, אולי מחר, עד שזה יעלה...
...

• הוסף לסימניות
עדיין... :)

בהתחלה לא הייתי בטוח מה צריך לעלות, אבל פי הדבקת הציטוט שלך....

קיצר זה אומר שיש מצב שהלינק יעבוד אחכ??
תודה!

• הוסף לסימניות
ניסתם להוריד?
מזמן עלה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה כלי התאמת הפרספקטיבה

צפה בקובץ המצורף 122094

וזה השימוש בו.

צפה בקובץ המצורף 122095

כאשר בוחרים בפינה השמאלית את כיוון הפרספקטיבה שאנו מעונינים אפשר או לצייר או לבחור אוביקט קיים ולהכניסו לפרספקטיבה הרצויה ע"י בחירתו וגרירתו בתוך הפרספקטיבה תראו מיד את התוצאות.

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 471.8 · צפיות: 26
  • 2.jpg
    KB 441.1 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
שיר וPARK!

קודם כל ממש ממש תודה על הרצון לעזור ועל העזרה עצמה שטרחתם בשבילי וכו..

שיר- עכשיו אכן עלה.. :) הבנתי יותר ממקודם לגבי ה'מש' זה בטח, הגם שאין שם הסבר קולי.. אין הסבר בעפ למה שנעשה בסרטון, ולכן קשה להבין את המהלכים.. אם יש לך עוד רעיונות/מקומות שיכולים לעשר לי את הידע בכלים הנל - אין לך מושג איזו עזרה זו תהיה!!

PARK- כנל, ממש תודה על הטרחה והרצון להסביר.. וכן על התמונות שצרפת.. אבל הבאתי אובייקט [סתם איזו צורה עם כמה צבעים וגוונים] לתוך הפספקטיבה, שיניתי שם זויות וכו כל מה שאפשר להזיז, ו-כלום...
אולי לא הבאתי כמו שצריך? אולי לא הזזתי נק' כדבעי? :confused:
למה אתה חושב שלא ראיתי שום שינוי??

שוב תודה לעונים, זה ממש עוזר לי וחשוב לי מאד לדעת..!!

תזכו למצוות! :eek:

• הוסף לסימניות
בתוך כלי הפרספקטיבה במגש הכלים תלחץ על הכלי הבחירה של הפרספקטיבה .

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 1.2 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
בוודאי!

אבל לא קלטתי מה לעשות איתו...
סליחה שאני משגע.. צריך להבין תנק' ואחכ אני מסתדר..

חסרה לי רק הנקודה.. :)

תודה וסליחה PARK!

• הוסף לסימניות
אם אתה מצייר מחדש אתה אפי' לא צריך לעבור לכלי אתה פשוט מצייר בתוך הפרספקטיבה.
אם יש לך אוביקט מוכן אתה צריך לבחור את הכלי הזה ולהקליק על האוביקט ואז אתה יכול לגרור אותו בתוך המרחב במימד שאתה בוחר.
אצלי זה עובד מאוד פשוט אני לא יודע למה זה לא עובד לך.

• הוסף לסימניות
ממש לא עובד לי ולא יודע למה.. :(
מצ"ב אובייקט בתוך(?!) [איך באמת אני יודע שהוא 'בתוך'??] הפרספקטיבה, לא שמתי לב לשום שינוי בצורה בשום אופן שהזזתי, לחצתי וכו...
אולי יש איזה משהו קטן שאני מפספס בגלל זה לא רואה כלום?
עשיתי כל מה שאמרת לי עד עכשיו.. מקוה רק שהבנתי ועשיתי נכון...

תודה רבה!

קבצים מצורפים

• park.jpg
    KB 298.1 · צפיות: 20

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה