לפי הבנתי יוון סגורה לגמרי...סגר מלא!דחוף!
אנו מעוניינים לנסוע לטיול בחו"ל בחודש הקרוב בעז"ה,
אולם עקב הקורונה ישנם מגבלות וסגרים בהמון מדינות,
אשמח לכל בדל מידע בעניין זה, וכן לאן כן ניתן לנסוע,
ומאוד יעזור מידע מנסיון לאלו שהיו בתקופה האחרונה בחו"ל.
תודה ענקית.
כמו שידוע לי לכל היעדים צריך לעשות בדיקה לפני, בין 72 שעות ל 24 שעות,אני גם מתעניינת,
איך זה עובד, צריך בדיקות לפני? אחרי?
תלוי אם יש לך תו ירוק, ישנם יעדים שלא נדרש בידוד או בדיקת קורונה.אני גם מתעניינת,
איך זה עובד, צריך בדיקות לפני? אחרי?
ככה זה ברוב מדינות אירופה!!יש לי חבר מוינה שכתב לי מקודם שהם נכנסים עכשיו לסגר ברמה שהיה הסגר הראשון פה בארץ
אשמח לכל מידע בנידון.שמעתי שבולגריה וגאורגיה יחסית פתוחות....
מה המצב שם כרגע?מה עם רומניה?
מקור?ככה זה ברוב מדינות אירופה!!
בלגאן שלם!!
איזה נס שיש לנו את ביבי שהביא חיסונים...![]()
![]()
חחחחח
כןמה המצב שם כרגע?
מדינות נוספות שהכריזו על פטור מבידוד למחוסנים: פולין, רומניה, איסלנד ואסטוניה. במדינות אלו בעלי תעודת מתחסן אמנם פטורים מבידוד אך הן עדיין לא מאפשרות לתיירים ישראלים להיכנס לשטחן. בימים אלו פועל משרד החוץ לחתימה על הסכמים עם מספר מדינות במטרה לאפשר כניסה חופשית והדדית של מחוסנים. המדינות שצפויות להכלל בהסכמים הם: בחריין, מרוקו, רוסיה, איחוד האמירויות, איטליה, צ'כיה, ליטא, בולגריה, יוון, קפריסין, תאילנד ומדינות באיחוד האירופי.מה עם רומניה?
אגב טיסות לבולגריה וגאורגיה יקרות מאד עכשיו!!!!אשמח לכל מידע בנידון.
תודה רבה.
אתם מצפים שקבינט הקורונה יתרשם מהדחיפות ויפעל מיידית בעניין?הקפצה דחוף מאוד.
האתר באנגלית...אתם מצפים שקבינט הקורונה יתרשם מהדחיפות ויפעל מיידית בעניין?
בתור סוכן נסיעות (בחל"ת כבר יותר משנה!, למעט הפסקה קטנה לפני "אומן ר"ה"...), הדבר היחידי שידוע כרגע שזה שום דבר לא בטוח. כלום. מדינות סוגרות שערים ומכריזות על סגרים על ימין ושמאל, ולא תמיד תזכו להחזר מחברת התעופה.
המלצתי, להתאזר בסבלנות רבה ולא לקנות כרטיס עד שישתפר המצב בתחום.
קישור לאתר שמפרט את תנאי הכניסה והסגרים בכל המדינות
קליק ימני על מקום ריק בדף, ו"תרגם לעברית" (בדפדפן כרום)האתר באנגלית...
יש מצב לאחר בעברית?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים