בקשה מעוניינים רכוש או להחליף בדחיפות צבע של גגון לעגלת סלקל של דונה

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים בדחיפות לרכוש/ להחליף צבע של גגון לדונה,
ניסנו לרכוש בשילב והבנו שיש להם חוסר כבר 3 חודשים לא ניתן לרכוש ואין להשיג צבע אחר לדונה,
ואני ממש חייבת את הגגון בצבע וורוד מעושן למי שיש ומעוניין למכור רק את הגגון או להחליף איתנו
לנו יש גגון בצבע ירוק מדבר מכובס כמו חדש!
נשמח מאוד לתגובות ,אני ממש תקועה עם זה וחייבת להחליף!!!
תודה

• הוסף לסימניות
היי, תודה
גם יכול לעזור, כמה את מוכרת?
ומה המצב של הגגון?

• הוסף לסימניות
מצויין תוכלי לכתוב את המספר טלפון שלך,
שאוכל ליצור איתך קשר

• הוסף לסימניות
לי יש בורדו.

• הוסף לסימניות
לי יש אדום במצב חדשששש אשמח להחליף אוו לקנות את הירוק

• הוסף לסימניות
אנחנו מחפשים בדחיפות לרכוש/ להחליף צבע של גגון לדונה,
ניסנו לרכוש בשילב והבנו שיש להם חוסר כבר 3 חודשים לא ניתן לרכוש ואין להשיג צבע אחר לדונה,
ואני ממש חייבת את הגגון בצבע וורוד מעושן למי שיש ומעוניין למכור רק את הגגון או להחליף איתנו
לנו יש גגון בצבע ירוק מדבר מכובס כמו חדש!
נשמח מאוד לתגובות ,אני ממש תקועה עם זה וחייבת להחליף!!!
תודה
אתה מעונין למכור את הגגון הירוק?

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין חדש מעלי אקספרס (חיקוי מושלם)

• הוסף לסימניות
יש פה מישהי שמוכרת גגון של דונה ?

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לקנות גגון מקורי מי שרוצה למכור אשמח שיתקשר ל504132928
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה