מעוניינת בבגדים צנועים ויפים?

• הוסף לסימניות
קיבלתי במייל:
בנות יקרות,כל כך הרבה כבר נאמר על המחסור בבגדי מעצבות צנועים, על החיבור שלא ינותק מחולצות הבסיס!...הלינק הבא הינו של מעצבת שהחליטה לעשות מעשה ולאסוף נתונים על מה אנו אוהבות (או לא) בביגוד ואילו ציפיות יש לנו מהבגדים הבאים שנחפש.יש פה הזדמנות אמתית להביע מה שאנו רוצות מהביגוד לאביב/קיץ הבא!https://docs.google.com/forms/d/196hOrdaOMsO3HMfuTOvPw3-sOxnlebqcccUGFroPH9o/viewform אנא העבירו הלאה, לבנות המשפחה, חברות, שכנות!

• הוסף לסימניות
אנו אוהבות חולצות בסיס...(-:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1137238:

נשמע שמשהו שם החליט להילחם בשתי השכבות. זה מאפיין את הציבור שלנו ולא נראה שניתן לשנות זאת בעתיד הקרוב. הם לא לקחו בחשבון שישנם גורמים רבים המשפיעים על הבחירה, בינהם גזרת הגוף השונה מאיש לרעהו.

• הוסף לסימניות
כל הסיבה של הסקר זה של חברה או חנות שמעוניינת לדעת איזה ליין חדש להשיק.
הם מסתתרים תחת מחסה של עזרה לכל הנערות באשר הם אפי' שזה לא נכון.
מענין איך זה היה מתקבל אם הסקר היה עם לוגו ושם החנות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1137689:
נשמע שמשהו שם החליט להילחם בשתי השכבות. זה מאפיין את הציבור שלנו ולא נראה שניתן לשנות זאת בעתיד הקרוב. הם לא לקחו בחשבון שישנם גורמים רבים המשפיעים על הבחירה, בינהם גזרת הגוף השונה מאיש לרעהו.
אהממ
דווקא בציבור הד"ל יצאה לא מזמן מחאת חולצות בסיס, יען כי נמאס להן לגייר בגדים עם שכבות של חולצות או חצאיות מתחת, והן צודקות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;1137238:
גם מי שאוהבת חולצות בסיס יכולה לענות על הסקר...
אגב, אין לי שום קשר להודעה, רק קיבלתי במייל, אבל חשבתי שזו יוזמה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1137722:
אהממ
דווקא בציבור הד"ל יצאה לא מזמן מחאת חולצות בסיס, יען כי נמאס להן לגייר בגדים עם שכבות של חולצות או חצאיות מתחת, והן צודקות!

דברייך אינם סותרים את דבריי ואינם קשורים אליהם.
כללו של דבר: הציבור החרדי ימשיך ללכת עם חולצות בסיס, והציבור הד"ל יעשה כפי הבנתו.

איכשהו הבנת שאני מזרחיסטית??? :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1137722:
אהממ

נכון, ונראה לי שהקישור הזה קשור ליוזמה הנ"ל.
הוא לא נשמע לי חרדי אלא סרוג.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שרוב הנשים בעולם (לפחות מי שאני מכירה) מעדיפות את החולצות של לה-קוסט וסגנונן הן טובות בשביל כל דבר ולכל עונה.

הן ספורטיביות ונוחות-לי, בכ"א.

• הוסף לסימניות
חחח! שושיהההה, איזה הכללה :)
ולי אין אפילו לקוסט אחד :D
(וגם לרוב מכרותי אין)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1137973:
אני חושבת שרוב הנשים בעולם (לפחות מי שאני מכירה) מעדיפות את החולצות של לה-קוסט וסגנונן הן טובות בשביל כל דבר ולכל עונה.

נכתב ע"י אפרת 10;1137977:
(וגם לרוב מכרותי אין)

כל מי שהוא סגנון X בטוח שלכולם יש סגנון X ולא Y,
ובמקרים מסויימים זה כל כך קיצוני, עד שאפילו אם רוב העולם הוא Y, ההוא יהיה בטוח שכווווולם משתמשים עם X..

לא ספציפית על מה שההיא כתבה, אלא תיאורתית בכל נושא ונושא..
מכירים את זה - אמאאא, אבל לכווווווולם יש, לכל הכיתה ולכל החברות יש, ורק לי אין..

:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1137977:
(וגם לרוב מכרותי אין)

גם לי אין :)

אבל בלי קשר, במיוחד בקיץ הישראלי - אני בהחלט יעדיף חולצה אחת מאשר חולצת בסיס ומעליה עוד חולצה...

גם בימי חורף שיש בהם רוח אבל לא קר - אני אעדיף ללבוש סריג אחד מאשר חולצת בסיס ועליה סריג...

נראה לי שמרוב שאין היצע לבגדים שמאפשרים להתלבש בלי חולצות בסיס תחתן, איכשהו הציבור שלנו התקבע עליהן ונראה לו מוזר פתאום ללבוש משהו בלי חולצות בסיס.
אני זוכרת שכשהייתי בתיכון התחילו להכנס חולצות הבסיס - והיה ממש זעקה על זה ומי שהיתה הולכת עם חולצה קצרה מעל חולצת בסיס היתה נחשבת "מודרנית מאוד" - ולא הבינו איך היא קונה בגד כזה לא צנוע, אפילו אם היא שמה תחתיו חולצת בסיס. לאט לאט זה חדר וחדר וההיצע של חולצות נורמליות התדלדל וחייב את כולנו לעבור למודל חולצות הבסיס וכיום זה נראה לנו נורמלי לגמרי...

• הוסף לסימניות
מסכימה עם הכול פרט לזה:

נכתב ע"י eden7115;1138078:
וחייב את כולנו לעבור למודל חולצות הבסיס
יש נשים רבות שלא התחייבו...

• הוסף לסימניות
אני מאוד אשמח לשמוע מאיפה הן קונות בגדים שלא מצריכים להשתמש בהן!
חולצה מחויטת זה בערך הפריט היחיד שניתן למצוא בחנויות וללבוש כמו שהוא בלי חולצת בסיס מתחת...

• הוסף לסימניות
קשה מאוד למצוא בגדים מושלמים שלא מצריכים תוספת חולצה מתחת,
זה יכול להיות בגלל פתח צוואר גדול מידי, בד שקוף, אורך השרוולים, וכו'.

• הוסף לסימניות
לדעתי היה צריך להשקיע יותר בלפתח בדים מסוג "החולצות הכשרות" אבל שיהיו יותר ידידותיים.
מרבית הבדים שמשתמשים בהם היום הם בעייתיים מבחינות שונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1137973:

מה זה לקוסט בכלל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה