מעוניינת בהמלצות לרכישת ארון ספרים סלוני

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
התקציב שלנו מוגבל ל 6,000 ש"ח (מתנה מסבא מסור :))
האם יש לי סיכוי למצוא משהו יפה ובאיכות סבירה?
(ולא 3 עמודונים מחוברים עם ויטרינה באמצע... הייתי רוצה משהו קצת יותר יפה).

אשמח להמלצות ותובנות בעניין, וכן לשמות של חנויות.
בירושלים.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אולי "רשת רהיטי סופר"?
(פרסמו בירושלים על חיסול).

• הוסף לסימניות
הייתי שם והמחירים שלהם אחרי ההנחה כמו מחירים רגילים בחנויות אחרות

• הוסף לסימניות
קופצת טרמפ -
מחפשת נגר לארון ספרים בסלון.
יש לי את הנישות מוכנות בגבס.
אני מחפשת נגר שמומחה בתחום, ולא סתם לתקוע מדפים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1222503:
הייתי שם והמחירים שלהם אחרי ההנחה כמו מחירים רגילים בחנויות אחרות

תודה לך.
אז הם סתם יקרנים, או שזה איכותי מאוד במחירי חיסול?
(את עניין האחריות התכוונתי לברר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1222510:
תודה לך.
אז הם סתם יקרנים, או שזה איכותי מאוד במחירי חיסול?
(את עניין האחריות התכוונתי לברר).

היה נראה לי סתם יקרנים, כי ראיתי דברים כמו שולחן וכסאות לסלון וכו' אותו שולחן ואחרי ההנחה יצא ב-50ש"ח פחות ממחיר מחירון בחנויות.

אבל לתשומת לבך ארון ספרים לא בדקתי מחירים

• הוסף לסימניות
בתקציב של 6000 ש"ח,
צריך להיות אפשרות כזו, כמדומני גיסתי עשתה בחנות בבניברק.
כרגע לא זוכרת את השם.

• הוסף לסימניות
יש את רהיטי ניסים כמדומתני, נמצא במאה שערים, היו עליו אשכולות לאחרונה. נראה לי שהניקית נחמי וייס עשתה אצלו.

• הוסף לסימניות
קניתי בבני ברק ברהיטי שוהם ארון באורך 3.20 עם ויטרינה וכו' עלה לי כ- 5000 ש"ח
נדמה לי שסניף האב שלהם הוא בירושלים בבית וגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1222585:
יש את רהיטי ניסים כמדומתני, נמצא במאה שערים, היו עליו אשכולות לאחרונה. נראה לי שהניקית נחמי וייס עשתה אצלו.

אמרתי ואני אומרת שוב! לא לעשות אצלו!!
הוא עשה ל2-3 אנשים עבודה טובה כדי לקבל המלצות... והשאר עבודה זבל!! אפילו בחינם לא הייתי עושה אצלו!!

• הוסף לסימניות
יש לו הרבה לקוחות מרוצים, אחי ברר הרבה מאוד לפני שהזמין. את יכולה לאמר שאת לא היית מרוצה, אבל לא לכתוב כזו הכללה...

• הוסף לסימניות
רהיטי יהלום בני ברק
פירסמו בקול העיר של היום
גודל 2.4 על 2.4
6700 ₪
סנדויץ אדום
חיפוי פורניר

תנסי לברר שם 03-6202322

• הוסף לסימניות
כתר מלכות
כל מילה מיותרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1222471:
התקציב שלנו מוגבל ל 6,000 ש"ח (מתנה מסבא מסור :))
האם יש לי סיכוי למצוא משהו יפה ובאיכות סבירה?

יש לי למכור משהו מאוד יפה באיכות מעולה (סנדוויץ בגימור פורניר בצבע ונגה) כולל תאורה פנימית, מראות וזכוכית דקורטיבית.

שמור כחדש...זה מעניין אותך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1222705:
אסור לך לרשום כזה דבר בלי היתר מרב מוסמך!

קודם כל הוא לא יהודי!
עכשיו שמעתי מהמון שהוא עשה להם! והם מאוכזבים מאוד!!
ההורים שלי עשו אצלו ארון ספרים -
הוא הביא את זה עם המון המון שריטות כאילו זה בן 20 שנה לפחות! כל דלת צבוע בצבע אחר! החריטה בדלתות למטה היה מזעזע! אבא שלי אמר לו שהוא לא צריך את זה בכלל!! הוא התחיל לצעוק עליו!- זה היה נראה כאילו הוא מוציא לו כל דקה איזה סכין ודוקר אותו!
בקיצור! הארון הזה לא הייתי לוקחת אפילו בחינם! זה נראה מזעזע! ושמעתי עוד המון סיפורים דומים!!

• הוסף לסימניות
אני חושבת של"ר.א. ריהוט" יש ספריות במחיר שצויין.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בטח שהוא ערבי, אבל אם את מעדיפה לשלם לחנות שתעביר חלק לנגר הערבי וחלק תשאיר לעצמה- לבריאות. תכל'ס במחיר הזה נגרים יהודיים לא עושים עבודה נורמלית, אז או שתשלמי כפול או שתקני בחנות שעובדת עם נגר ערבי, ותשלמי את התוספת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י SHIRSHIR;1222917:
גם אני מרוצה מהם מאד.
והם לא כ"כ יקרים.

איפה זה "כתר מלכות"?
וסדר גודל של מחירים...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה