מעוניינת בהמלצות לרכישת ארון ספרים סלוני

• פותח הנושא KR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1222851:
בטח שהוא ערבי, אבל אם את מעדיפה לשלם לחנות שתעביר חלק לנגר הערבי וחלק תשאיר לעצמה- לבריאות. תכל'ס במחיר הזה נגרים יהודיים לא עושים עבודה נורמלית, אז או שתשלמי כפול או שתקני בחנות שעובדת עם נגר ערבי, ותשלמי את התוספת.
חשבתי שאנחנו עוסקים ב"צאו והתפרנסו זה מזה".
אז חילונים לא וערבים כן :rolleyes:

• הוסף לסימניות
לא נכנסת שוב לנושא המיותר הזה, וכנראה שלא קראת את התגובה שלי במלואה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1222978:
לא נכנסת שוב לנושא המיותר הזה, וכנראה שלא קראת את התגובה שלי במלואה.
קראתי במלואה ובאמת אין צורך להיכנס לנושא שלא יודעים איך לצאת ממנו.

• הוסף לסימניות
ב"ה, יודעים מה שעושים וזה מה שחשוב. יש נושאים שאין בהם כלום מלבד פלסופים חסרי משמעות.
אין כל ענין לשלם עמלת תיווך לחנות שמעבירה את העבודה לנגר ערבי. אם יש רב שפסק לך לעשות כך- לבריאות, כפי שכתבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1222989:
ב"ה, יודעים מה שעושים וזה מה שחשוב. יש נושאים שאין בהם כלום מלבד פלסופים חסרי משמעות.
אין כל ענין לשלם עמלת תיווך לחנות שמעבירה את העבודה לנגר ערבי. אם יש רב שפסק לך לעשות כך- לבריאות, כפי שכתבתי.
תודה

• הוסף לסימניות
יש כאן טעות יסודית בהתיחסות. בנגרות - הכי קל לרמות. את לא יכולה לדעת מה המקור של העץ, מה איכות הצירים, האם העץ חזק, לא מתולע, סנדוויץ אמיתי וכו' לא הכל מסתכם במראה החיצוני. הא-ב בנגרות זה נאמנות. כשאת קונה מנגר ערבי את לא יכולה לדעת כלום. איך אומרים? אנחנו לא מספיק עשירים כדי לקנות בזול. לכן מה שנ. פלוס עושה זה בסדר גמור. חייבים לדעת כזה דבר. אחרת אפשר לזרוק כסף לפח, לא חבל? ידוע לי על לקוחות - לא אחת ולא שתיים, שקבלו מוצר יפיפה, ופתאום התמלא תולעים אצל אחת, אצל אחרת קרס הארון ביום בהיר - כמעט על ילדיה, ולכי תחפשי את הרוח.

• הוסף לסימניות
מבחינתי, כפותחת האשכול, אין צורך בכל הויכוח הזה.
יש לי רתיעה חזקה מאוד מאוד מלרכוש אצל ערבי. חוסר אמון בסיסי כזה.
מספיק שאומרים לי פעם אחת...
נכון שאולי החנות של היהודי תעסיק ערבי, אבל לי נעים להתנהל רק מול יהודים.

תודה. אשמח כמובן להמשיך ולשמוע המלצות בירושלים.
אני מתכוונת לבדוק את ההמלצות אחת אחת, בל"נ.

• הוסף לסימניות
כתר מלכות
יש לו עבודה ברמה
ששוה להוסיף כמה שקלים
למרות שהוא לא יקר בכלל
ב"ב: האדמו"ר מבעלז 3, 052-7165550

• הוסף לסימניות
אתם ממש מצחיקים במחילה, מציעים לגברת שביקשה המלצות והיא תבחר, מה המקום לדיון הזה כאן?
כמעט בכל חנות שקניתי רהיטים היו מרוצים וממליצים והיו שהזהירו לא להתקרב. ולכן כל אחד יברר. מי שיש לו תקציב מצומצם ובחנויות שמוכרות ריהוט מנגרים ולוקחות לעצמן את ההפרש- הוא לא ימצא משהו נורמלי בתקציב- מעדיף פעמים רבות להגיע ישר לנגר.
אני אגב, קניתי חדר שינה מ"אונזערע" ונדפקתי. הכל זבל וממש לא עזר לי שהם מי שהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה