מעוניינת בהצעת מחיר לצילום

• הוסף לסימניות
שלום לכולן :)
אני מקוה שזה המקום...
מעוניינת בהצעת מחיר לצילום תינוק בן חודש.
הכיוון שלי הוא עד 500 שח.
אזור בני ברק / ירושלים/ אשדוד וסביבותיהן..
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני לא מהאיזורים הנל אך מתערבת לגבי הגיל
גיל חודש זה גיל שלא כ"כ מומלץ לצילומים- הנ"ב חלף אך עדין הילד לא מרים ראש טוב והחיוכים אם יש עדין די נדירים כך שאפשר להוציא תמונות ממש בודדות
עדיך לחכות לשלושה חודשים לפחות

• הוסף לסימניות
ובגיל 3 חודשים עדיף לחכות ל-6.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1755824:
ובגיל 3 חודשים עדיף לחכות ל-6.

ב6 חודשים עדיף לחכות לבר מצווה, אז הילד משתף הכי פעולה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1755858:

החצי שנה הראשונה אחרי שלב הnb היא הכי פחות פוטוגנית וקשה לצילום
הילד לא יושב ,לא מרים את הראש מספיק גבוה לעיתים,
זה אפשרי אבל פחות מומלץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;1755858:

ולפעמים בבר מצווה 'תוקף אותם משהו'.... והם בטוחים שה_בחורים ה_רציניים ביותר לא מחייכים למצלמה.... מה שקורה שצריך לחכות לאירוסין... אז אין להם ברירה:D:D:D

• הוסף לסימניות
אני צילמתי את אחותי בגיל חודש יצא מושלם....
רק שזה יותר קשה קצת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורות בלילה;1755875:
אני צילמתי את אחותי בגיל חודש יצא מושלם....
רק שזה יותר קשה קצת

התנוחה נראית מאולצת לחלוטין

• הוסף לסימניות
שוב ושוב אני נתקלת בשאלות של למה אי אפשר לצלם בן חודש- חודשיים- שלושה- ארבעה וחמישה חודשים
זה לא שאי אפשר לצלם, זה פשוט לא סט מספיק מגוון! זה גיל בשביל 3-4 תמונות
אז כשזה אחד ממשפחה ל כמה הוא משתלב נהדר אבל כזה רק הגיל הזה לדעתי חבל על ההוצאה

• הוסף לסימניות
אני צילמתי ניו בורן קלאסי בגיל חדש זה היה סיוט.
הרבה יותר קשה להרדים אותם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה