עזרה מעוניינת בספרי קריאה יד שניה

שלום!
אני מחפש לקנות יד 2 כל ספר של ליבי קליין (עבור אשתי) מאזור בני ברק, רמת גן
גבעתיים, פתח תקווה...
תודה רבה!
מוכרת את "גם כי אלך" של ליבי קליין (הראשון שלה)
הכריכה הקדמית חסרה ברובה הגדול
מעבר לזה הספר עצמו שלם ובמצב טוב מאד
מחיר גמיש

אשמח אם מישהו מוכר את הספר להי נאאר 1 של אביגיל גדולד ביד שניה, איזור המרכז

אם מתאים לך בבני ברק- חדש נקרא פעם אחת נקנה ב-75 נמכר ב-55.
אשמח אם מישהו מוכר את הספר להי נאאר 1 של אביגיל גדולד ביד שניה, איזור המרכז

מחפשת לקנות את הספרים שתול וטווח אפס של יונה ספיר
במחיר סמלי יד שניה באזור חיפה -קריות
אפשרי גם מאזור מרכז ירושלים

עלה לי מחשבה :unsure:

למה מחפשים ביד שניה כשקשה להעביר וליצור קשר והספר לא תמיד חדש ונקי ולא תמיד בהבדל משמעותי במחיר בפרט שאפשר לקנות חדש במחיר מוזל נגיד בחודש הספר יש באור החיים 28 לספרים לרוב שיצאו בשנה האחרונה וגם בחנוכה יש מבצעים ממש שווים כנל

המסקנה שלי אנשים רוצים למחזר :unsure:
ומסקנה נוספת אנשים רוצים להרגיש שקנו בזול אבל לא תמיד זה מצליח להם:LOL:
וכבר כמה פעמים עלה לי מחשבה לקנות סטוק ב28 לספר ולמכור לדוג ב55 כמו שאני רואה בשרשור הזה:cool:

עלה לי מחשבה :unsure:

למה מחפשים ביד שניה כשקשה להעביר וליצור קשר והספר לא תמיד חדש ונקי ולא תמיד בהבדל משמעותי במחיר בפרט שאפשר לקנות חדש במחיר מוזל נגיד בחודש הספר יש באור החיים 28 לספרים לרוב שיצאו בשנה האחרונה וגם בחנוכה יש מבצעים ממש שווים כנל

המסקנה שלי אנשים רוצים למחזר :unsure:
ומסקנה נוספת אנשים רוצים להרגיש שקנו בזול אבל לא תמיד זה מצליח להם:LOL:
וכבר כמה פעמים עלה לי מחשבה לקנות סטוק ב28 לספר ולמכור לדוג ב55 כמו שאני רואה בשרשור הזה:cool:
אנשים רוצים לפנות מקום בבית

למשהי יש את הספר רזי ניהר של חלק ראשון למכירה יד שניה?
אם כן אשמח!

מחפשת לקניה ספרים של ליבי קליין חוץ מאשא עיני ומאין יבוא וכן ספרי מתח באיזור המרכז

שלום,
מחפשת לקנות את הספר "כשהילדים בבית" של חנה אנגלברג :giggle:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה