עזרה מעוניינת בספרי קריאה יד שניה

מחפשת ספרים לקניה יד 2 בבני ברק
אודה לתמונות / רשימה למי שיש

מחפשת ספרים לקניה יד 2 בבני ברק
אודה לתמונות / רשימה למי שיש
IMG_6767.JPGIMG_6766.JPG
IMG_6769.JPG
IMG_7084.JPG
IMG_7083.JPG
IMG_6780.JPG
IMG_6781.JPG
IMG_6781.JPG
IMG_6768.JPG
IMG_6777.JPGIMG_6767.JPGIMG_6766.JPGIMG_6769.JPGIMG_7084.JPGIMG_7083.JPGIMG_6780.JPGIMG_6781.JPGIMG_6768.JPGIMG_6777.JPGIMG_6778.JPGIMG_6774.JPG
IMG_6773.JPG
IMG_6775.JPG

קבצים מצורפים

• IMG_6779.JPG
    IMG_6779.JPG
    4.7 MB · צפיות: 34
מעונינת להשאיל את הספר "אחת משתיים" של דבורי רנד בב"ב

יש לי את לוחמי הצללים של יונה ספיר, רוצה להחליף אותו עם ספר אחר של יונה או מבוקש או שתול או מגן אנושי.

אופס, שכחתי או אויב באדמת ידיד

אני גרה באשדוד
ומעונינת להחליףספרים
יש לי מה שנכון נכון דבורי רנד
קצת מתחת לקו מיכל בורשטיין
שניה לפני האור רותי קפלר
אל אוטומט בתיה ענה
ארבעתם במצב חדש
מי מעונינת להחליף איתי?

אני גרה באשדוד
ומעונינת להחליףספרים
יש לי מה שנכון נכון דבורי רנד
קצת מתחת לקו מיכל בורשטיין
שניה לפני האור רותי קפלר
אל אוטומט בתיה ענה
ארבעתם במצב חדש
מי מעונינת להחליף איתי?
אני רוצה את אל אוטומט, אבל אין לי ספרים להחלפה...
[שומרת כל ספר שאני קונה]

בכף.
בואי נעבור לאישי
אתן לך פרטים שלי
אולי רק תלווי לי משהו.?(קצת להסיח את הדעת ממהמצב)

בכף.
בואי נעבור לאישי
אתן לך פרטים שלי
אולי רק תלווי לי משהו.?(קצת להסיח את הדעת ממהמצב)
אני לא אשדודית אבל...
אם את מגיעה למרכז, אפשר בשמחה לארגן משהו

באה לירושלים מלא
מקוה שאזכור לכתוב לך פעם הבאה שאסע

למכירה קרעתי דרור של ברטלר חדש לא נקרא
נקנה ב79 נמכר ב-65
בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה