עזרה מעוניינת בספרי קריאה יד שניה

מוכרת ג"כ ספרים:
ירח נגוס
גבולות האושר
נפגש בהר הברוגז
מחפשת להשאיל את הספר החדש של דבורי רנד אחת משתיים- מי שרוצה יש לי בתמורה ספרים אחרים להשאלה.
בכמה ניפגש בהר הברוגז?

@אילה מינה
אם @אחד החכמים לא רוצה את לרקוד בגשם אני אשמח לקנות אותו.

יש לי למכירה יד שניה:
במה ללא קהל
צופן מנצפ"ך
בלתי הפיך
קמט בעלילה
לגעת באלמוות

כל אחד ב15 שקל
בבני ברק באזור מערב העיר
אני רוצה את הספר במה ללא קהל
מאיפה את בבני ברק?
תודה!

יש למישהו להשאיל לי את דואט של דבורי רנד? או לקנות.
מעדיפה להשאיל, ויש לי מה להשאיל בתמורה.

אשמח. תודה!
אני מאזור שיכון ג'- קריית הישיבה. את באזור?

מוכרת ג"כ ספרים:
ירח נגוס
גבולות האושר
נפגש בהר הברוגז
מחפשת להשאיל את הספר החדש של דבורי רנד אחת משתיים- מי שרוצה יש לי בתמורה ספרים אחרים להשאלה.
ירח נגוס זה של רותי קניג?
איך הוא?

ירח נגוס זה של רותי קניג?
איך הוא?
כן, ספר מיוחד.
לא הכרתי אותה לפני כן, ומאז שקראתי את הספר אני מחכה כבר לקרוא עוד ספרים שלה...
ספר מיוחד ורגיש. לא מתח, אם לזה התכוונת. מלא רגישות והצפת מורכבויות בצורה חכמה, ממליצה מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה