- הוסף לסימניות
- #2,201
יכולה למחוקsg6235890 בגימייל
@ דעת ובינה תמחקי גם את התגובהיכולה למחוק
יש משהו ברשימה של אלי וגולד?ספרי ילדים מנוקדים וכן ספרי נוער במצב מצוין. בני ברק איזור דובק.
מצ''ב הרשימה של כלל הספרים
י.ספיר-מרגל להשכרה-שתול-טווח אפס-לוחמי הצללים=40 ש''ח כל ספר(במצב חדש עולים בחנות באיזור ה70-80)
חבורת תריג--כל הסדרה חוץ מתעלומת האי-40 ש''ח כל ספר (במצב מצוין) (עלה בזמנו 79 ש''ח)
כל סדרת המידות. חרב מרגליות(חלקים2 3 5 ו6)צרפת בלהבות. המרדף בעקבות השמש. המפתח המיסתורי. הפרש הנעלם.=40 ש''ח (קומיקס)
המסתחבל. החלטה גורלית. חיסול לא ממוקד.=20 ש''ח (ספרי קריאה)
אתגרים. פצפוצים(חידות קומיקס). על חומותייך(קומיקס) תקלה בחלל(קומיקס).=20 ש''ח
החוקרים ( 3 ו4). 21 בבית אחד מס' 16. אבודים בזמן.= 25 ש''ח
חלונות אור (קרן אור. אמבולנס לעזה.) פצצה מתקתקת מס' 27. מסתורין בארמון המלך. תריסר ילדי קיסר (חלקים 2 5 ו3.) אברימלה הטבח (כל הסדרה(שני חלקים)=15 ש''ח
עיירת המידות. בוסתנאי. שליחות סודית. =10
תודה רבה!
ירושליםאיפה את?
תודה. הסתדרנו בסוף..אני מוכרת אותו (חדש) ב 25 ש"ח
מאיפה את?מעוניינת בספר ראויה בדחיפות!
לא משנה לי אם קניה או השאלה.
תודהה
בני ברק.מאיפה את?
לא נגיש ליבני ברק.
לא נגיש לי
מו"ע.מאיפה את?
https://booksee.co.il/product/%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%99%d7%94/כאן יש לקניה בבני ברקמעוניינת בספר ראויה בדחיפות!
לא משנה לי אם קניה או השאלה.
תודהה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים