- הוסף לסימניות
- #2,961
מעוניינת גם למכור אותובכמה את מוכרת את מחוץ לתחום?
ב55
אם רלוונטי תפני אלי
מעוניינת גם למכור אותובכמה את מוכרת את מחוץ לתחום?
איפה את גרה?מעוניינת גם למכור אותו
ב55
אם רלוונטי תפני אלי
כמה היא רוצה עליו?אחותי רוצה למכור מצב מצויין כחדש,
מבני ברק- רלוונטי?
לא יודעת צריך לדבר איתה ישירותכמה היא רוצה עליו?
אני רוצה את מה לך היםלמכירה- מבית שמש,מצב מעולה
צפה בקובץ המצורף 2083391
בני ברקאיפה את גרה?
אני מעוניינתלא מתה אנוכי
לילה ולא דומי-ה (לנשואות בלבד)
כמה עולה מה לך הים?למכירה- מבית שמש,מצב מעולה
צפה בקובץ המצורף 2083391
לא.אני רוצה את מה לך הים
יש לך הודעות פרטיות?
מוכרת אותו ב-40.כמה עולה מה לך הים?
איך מגיעים אליך?למכירה- מבית שמש,מצב מעולה
צפה בקובץ המצורף 2083391
תכתבי לי מייל ל dayzmany ב walla.com ואני אמחק פהאני מעוניינת
איך אפשר להשיג אותך?
מאיפה את?למכירה
הספר החטוף של אלי שרעבי.
חדש ממש לא נקרא!
נקנה ב104 נמכר ב85
תודה רבה! בכמה?יש לי למכירה מצב חדש ממש.
יכולה להביא את זה לבני ברק
איך אפשר ליצור איתך קשר?אלעד
אשלח לך הודעה פרטיתתודה רבה! בכמה?
איך אפשר ליצור איתך קשר?
נתיבות.מאיפה את?
איזה ספרים את רוצה למכור?נתיבות.
עם אפשרות לשלוח למקומות נוספים.
יש לי המון... לפני שנתחיל לפרט-איזה ספרים את רוצה למכור?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים