נכתב ע"י שירו;2059490:דווקא רעיון טוב, למה לא? למה שפכטל?!, בקשה סבירה לחלוטין, היא מוכנה להתפשר על המקצועיות והניסיון כדי לחסוך עלויות, ולכן מחפשת מתלמדת, אז מה רע?
נכתב ע"י לב הענין;2059497:רק שאלתי. אם לא אז לא.
יש מקצועות שמקובל בהתחלה לתת עבודות חינם כדי להתמקצע ויש מקצועות שלא.
אם מקובל לצלם בחינם - אני עולה על זה, אם לא - גם תודה.
ולכן אני מעונינת בתמונות בלבד ללא עריכה, כי תרגול בפוטושופ אפשר לעשות גם עם תמונות שאחרים צלמו.
נכתב ע"י מוריהלי;2059512:לא הובנתי... השפכטל על צורת השאלה אבל את יכולה לברר מי צריכה ילדים בשביל לתרגל עליהם ויש סיכוי יפה שיתמזל מזלך![]()
נכתב ע"י פעמון;2060060:תראי בטוח שיש כאלה מתלמדות שירצו
אבל מבחינתך כדאי לך לשלם תשלום סימלי
כי אחר כך המתלמדת מרגישה מנוצלת {מניסיון}
נכתב ע"י נמנמת;2162560:תתעודדי.
אני בתחילת ההריון פגשתי חברה שסיפרה לי שהיא לומדת צילום.
חרטתי אותה במוחי.
אחרי הלידה דיברנו.
היא ראתה את הבן שלי והתלהבה.
וצילמה לי אותו תמונות מאלפותתתתתתתתתתתתתת.
בחינם כמובן.
נכתב ע"י חניק;2163362:אולי יש לה חברה שלומדת עכשיו ותצלם גם לי???????
נכתב ע"י נמנמת;2162560:תתעודדי.
אני בתחילת ההריון פגשתי חברה שסיפרה לי שהיא לומדת צילום.
חרטתי אותה במוחי.
אחרי הלידה דיברנו.
היא ראתה את הבן שלי והתלהבה.
וצילמה לי אותו תמונות מאלפותתתתתתתתתתתתתת.
בחינם כמובן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים