מעוניינת בתחפושת כלה בתשלום

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לשכור תחפושת כלה לפורים הבעל"ט בתשלום.

המעוניינים נא לשלוח תמונה מהתחפושת למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני מעונינת להשאיל / לשכור במחיר סביר כלה לגיל 4

• הוסף לסימניות
גם אני

מחפשת כלה או מלכה לבת שנתיים וחצי

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה מאד יפה פחות מ-200 לא שווה לי להשכיר אותה כי אני בקושי מלווה אותה
אבל אולי עכשיו לא יהיה אכפת לי להשכיר אותה כי עד שהבת שלי הקטנה תהיה בת 5 זה יקח 5- שנים ובטח כבר זה לא יהיה אופנתי
זה התמונה מי שרוצה שיצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
200 ש"ח זה סכום מאד ריאלי.
מי שעושה חשבון עלות בדים + השקעת תפירה!!

• הוסף לסימניות
זה להשכרה זה לא למכירה
אם למכירה אז אמכור במינימום 300 ש"ח (עלה לי 350)

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת שמלת כלה יפה לילדה בת 7
אפשר לשלוח לי תמונה ומחיר במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
הי גם אני מחפשת כלה לגיל 5.5 לקניה,
בקשתי כבר באשכול אחר ולא נושעתי,:) אז אולי כאן תבוא הישועה...
אשמח לתמונות במייל + מחיר
תודה

• הוסף לסימניות
אם את ירושלמית - אני קניתי שמלה בשירין ב180 ש"ח, שמלה מדהימה!! אם את רוצה אני יעלה תמונה. השנה אני משתמשת בה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tirza10;946017:
אם את ירושלמית - אני קניתי שמלה בשירין ב180 ש"ח, שמלה מדהימה!! אם את רוצה אני יעלה תמונה. השנה אני משתמשת בה.

איפה זה שירין? (ביפו?)
גם אני אשמח עם תעלי תמונה.
תודה

• הוסף לסימניות
שירין זה מול בניין הפעמון
אכן יש להם שמלות או סרפנים מדהימים
כדאי ללכת כמה שיותר מהר
עד פורים הכל נחטף!!!

• הוסף לסימניות
בבית שמש פירסמה תופרת
שהיא משכירה שמלות כלה אמיתיות לילדות
מידות 4-8

ברוריה גלינסקי 052-7116037

• הוסף לסימניות
אפשר כתובת מדויקת של שירין, אני לא ירושלמית אבל אולי יש מישהי שהיתה השנה ותגיד לי אם זה שווה את המאמץ מב"ב. וכן אשמח לראות תמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari tuk;946136:
אפשר כתובת מדויקת של שירין, אני לא ירושלמית אבל אולי יש מישהי שהיתה השנה ותגיד לי אם זה שווה את המאמץ מב"ב. וכן אשמח לראות תמונה.

שירין .- רח' המלך גורג' 6 ירושלים
מחר בעז"ה אני יעלה תמונה -

• הוסף לסימניות
נכנסתי היום למוטי טופ ברבי עקיבא (הסניף שקרוב לז'בוטינסקי. מול מכבי)
יש שם שמלות לבנות מהממות בסביבות 200 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה