מעוניינת להחליף תחפושות

• פותח הנושא MV25
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת תחפושת הצלה לגיל 10 + -
ויש לי לי כלה של פינק בלו לגיל 7-8
מלך של סופר שיין לגיל 5
שוטר פשוט לגיל 4-5
אוברול פרווה - פרה לגיל 2-3 בלי כובע

ולמה אני מחפשת להחליף?
כי כל כך הייתי בטוחה שתחפושת ההצלה המקורית שקניתי שוכנת לבטח בארון יחד עם חבירו מרדכי הצדיק , חייל אנגלי ועוד ועוד
כך שרכשתי לו רק אביזרים והנה פתאום כשאני ניגשת לארון אני מגלה אותו ריקן כמעט
מסתבר שהלוויתי שנה שעברה לזה ולזאת ואין לי מושג למי
לא החזירו
איך אשא פני לבני?

• הוסף לסימניות
יש לי להלוות לך את האפודה.
בירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1221343:
מחפשת תחפושת הצלה לגיל 10 + -
ויש לי לי כלה של פינק בלו לגיל 7-8
מלך של סופר שיין לגיל 5
שוטר פשוט לגיל 4-5
אוברול פרווה - פרה לגיל 2-3 בלי כובע

ולמה אני מחפשת להחליף?
כי כל כך הייתי בטוחה שתחפושת ההצלה המקורית שקניתי שוכנת לבטח בארון יחד עם חבירו מרדכי הצדיק , חייל אנגלי ועוד ועוד
כך שרכשתי לו רק אביזרים והנה פתאום כשאני ניגשת לארון אני מגלה אותו ריקן כמעט
מסתבר שהלוויתי שנה שעברה לזה ולזאת ואין לי מושג למי
לא החזירו
איך אשא פני לבני?
יש לקנות תמורת 50 ש"ח בחנויות, ואצל המתנדבים ב35.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש לי מתנדב בבניין ולא עלה בדעתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה