מידע שימושי מעוניינת להיות מנהלת מעון. לאיזה לימודים אני צריכה להירשם??

• הוסף לסימניות
אני עובדת במעון כמה שנים.. כמובילת כיתה בבוגרים בעלת תעודת קורס מטפלות סוג 1
רצו לקדם אותי לניהול מעון כי ממש מתאים לי ומה שעצר אותי זה שאין לי תואר.
למדתי גרפיקה ממוחשבת.
ואני כעת ממש רוצה להתקדם הלאה. יש מישהי עם ניסיון בזה בפועל שיכולה לייעץ לי?
יש מצב להכנס לניהול ללא לימודים ורק אחכ ללמוד??
קורס ניהול מעון רק למנהלות חצי שנה בפועל!
מה שזה בעצם סגר לי את הדלתות.
תודה לעונות!

• הוסף לסימניות
אם זה מעון שכבר יש לו סמל, בד"כ מתאפשר להכנס לניהול ואז לצאת ללימודים אחרי חצי שנה ניהול בפועל. הנהלים שלהם לא מאד נוקשים. אם יש לך שאלות את יכולה לפנות אלי באישי, למדתי את הקורס ואני מנהלת.

• הוסף לסימניות
היי אשמח לדבר באישי.
שלחתי לך תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אם זה מעון שכבר יש לו סמל, בד"כ מתאפשר להכנס לניהול ואז לצאת ללימודים אחרי חצי שנה ניהול בפועל. הנהלים שלהם לא מאד נוקשים. אם יש לך שאלות את יכולה לפנות אלי באישי, למדתי את הקורס ואני מנהלת.
נכון מאוד.
למי שצריך עדיין סמל קשה מאוד להתקבל אבל במקומות שכבר יש סמל לפעמים יותר קל.
אם כי גם שם צריך הרבה מזל וס"ד

• הוסף לסימניות

GULY EICHEN@​

תוכלי ליצור איתי קשר הפרטי?
goodgitty בגימל?
יעזור לי מאד

• הוסף לסימניות
אני עובדת במעון כמה שנים.. כמובילת כיתה בבוגרים בעלת תעודת קורס מטפלות סוג 1
רצו לקדם אותי לניהול מעון כי ממש מתאים לי ומה שעצר אותי זה שאין לי תואר.
למדתי גרפיקה ממוחשבת.
ואני כעת ממש רוצה להתקדם הלאה. יש מישהי עם ניסיון בזה בפועל שיכולה לייעץ לי?
יש מצב להכנס לניהול ללא לימודים ורק אחכ ללמוד??
קורס ניהול מעון רק למנהלות חצי שנה בפועל!
מה שזה בעצם סגר לי את הדלתות.
תודה לעונות!
עצר אותך או אותם?

• הוסף לסימניות
אני מנהלת מעון כבר שנה שניה (תיכך מסיימת שנתיים)
כשהתקבלתי לא היתה לי תעודה בכלל בנושא.
ולא נסיון.
השנה התחלתי ללמוד.
סוף השנה אני מסיימת לימודים ובעז"ה תעודה.
לגבי התמ"ת.
המעון כביכול נשאר רשום על שם המנהלת הקודמת,
באשורה כמובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה