כלכלה נבונה מעוניינת ללוות משפחה בתהליך שינוי ואימון כלכלי

• הוסף לסימניות
שלום
אני מסיימת בימים אלה לימודי אימון כלכלי במסילה ומחפשת משפחה שמעוניינת לעבור תהליך שינוי ואימון כלכלי כסטאז'

תנאי הסף הם: זוג עד גיל 35 שמעוניינים ורוצים לשתף פעולה ולעשות שינוי משמעותי כדי לשפר/לשדרג את המצב הכלכלי ולהשפיע על איכות החיים

מה אתם תקבלו? תהליך ליווי שכולל מיפוי כולל ורחב של המצב הכלכלי הנוכחי, מציאת נקודות לשיפור וחשיבה על פתרונות מתאימים ויצירתיים והטמעה של השינוי בפועל כדי להגיע למצב כלכלי טוב יותר

זוג שמעוניין ורוצה לקבל פרטים נוספים שישלח מייל לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שלום
אני מסיים בימים אלה לימודי אימון כלכלי במסילה ומחפש משפחה שמעוניינים לעבור תהליך שינוי ואימון כלכלי כסטאז'

כבוגר הכשרת היועצים של ארגון "מסילה", אני מאמין שניהול כלכלי בבית הוא הרבה מעבר למספרים בבנק – הוא קשור לניהול סדרי עדיפויות, הרגלים נכונים ושקט נפשי למשפחה.

מה כולל תהליך הליווי?

התהליך בנוי ממספר שלבים ממוקדים:

1. שיקוף ואבחון: נבצע מיפוי מלא ומדויק של המצב הנוכחי (הכנסות, הוצאות, חובות והתחייבויות) כדי להבין איפה אנחנו עומדים באמת.
  2. בניית תוכנית עבודה: נבנה תקציב חכם ומאוזן שמתאים לצרכים הייחודיים של המשפחה שלכם, מתוך מטרה לסיים את החודש ברווח.
  3. אימון לשינוי הרגלים: כאן נכנס הניסיון שלי מעולם הטיפול וה-NLP. לא רק נכתוב מספרים, אלא נלמד איך לשלוט בהוצאות בזמן אמת, איך לקבל החלטות כלכליות נכונות ואיך להתמיד בשינוי לאורך זמן.
  4. ליווי וייעוץ שוטף: אני מלווה אתכם בצעדים הראשונים של יישום התוכנית, כולל מענה לשאלות והתאמות לפי הצורך.

למה דווקא עכשיו?

מכיוון שאני נמצא כרגע בשלב הסטאז' המעשי, אני מציע ליווי מלא ומקצועי (בפיקוח הכלים של "מסילה") בתשלום סמלי בלבד. זו הזדמנות עבורכם לקבל ייעוץ איכותי ששווה אלפי שקלים, ולהתחיל דף חדש ונקי מבחינה כלכלית.

חשוב לי להדגיש:

התהליך מתבצע בדיסקרטיות מלאה. המטרה שלי היא לתת לכם את הכלים להוביל את הבית שלכם לעצמאות כלכלית בנחת ובשמחה.

בברכה, שלום
ניתן להתקשר ל:0527193817
או לשלוח הודעה ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה