אבאל'ה. המורה שלי תמיד אמרה לנו שצבעי מים זה שכבה אחת כיון ששכבה מוחקת את רעותה הטובה ממנה.ולצבוע בשכבות,
קניתי בשביל הנסיון- (וכדי לראות אם אני בכלל מתחברת....)חשוב להשתמש בצבעים טובים
צבעי מים של סנט. פטרסבורג- לילות לבנים white nightsאולי תצליחי להשיג מחו"ל (איזה חברה רוסית אני מתקשה לקרוא איך קוראים את זה)
זה כמו 2 חומרים שונים לגמריייי!!!קניתי בשביל הנסיון- (וכדי לראות אם אני בכלל מתחברת....)
זה צריך להיות דף שמיועד לצבעי מים, אחרת הדף לא יעמוד בעומס.. צבעי מים דורשים הרבה, טוב, מים.. אם הדף לא מספיק עבה הוא יתקמט במקרה הטוב או יקרע במקרה הרע.. הייתי ממליצה לך להתייעץ בחנות שאת קונה עם המוכר/ת לגבי דפים איכותיים ולא יקרים מדי..קנו לי במתנה מחברת דפים שמיועדים לצבעי מים (לא הכי איכותי אבל עובדקניתי בשביל הנסיון- (וכדי לראות אם אני בכלל מתחברת....)
משהו פשוט מאד.... באיזה6.9....
זה בסדר- או שחובה משהו איכותי- גם להתרשמות?
אפשר לצייר גם על קנווס?
אשמח מאד!!! אם דבורה מסכימה....יש לי הדרכה מעולה
רטוב על רטוב מתאים בעיקר לאזורים שבהם רוצים מעבר צבעים מאד רך ומטושטש. מתאים מאד ברקעים וכשכבת בסיס.*יש גם דרך רטוב על רטוב אבל היא קשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים