מעוניינת לפתוח עסק חדש - כנסו בבקשה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, כידוע היום כשבכוללים מקצצים ומקצצים...

יש לי מחשבה על פתיחת עסק פרטי.

עסק חדש אמור להיות במקום שיש חסר... וחשבתי שחנות של מתנות מקוריות חסרות בציבור החרדי (בציבור החילוני זה קיים יותר)

השאלה אם יש מקום לכזה דבר, והאם אתן הייתם קונות דברים כאלה.

זה מוצרים (גאדטים) מעניינים במיוחד, שאם הייתם צריכות לקנות מתנה למישהו זה היה יכול מאוד להתאים, אני יביא שתים שלוש דוגמאות של מצרים כאלה.

קבצים מצורפים

• תמונה1.png
    KB 77.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
נשמע מעניין....
תעלי עוד דוגמאות

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין מאוד אך כל מוצר שתשווקי לאחר זמן קצר כבר לא יהיה מקורי, האם יש לך אפשרות לעדכן בכל זמן קצר את המוצרים???

• הוסף לסימניות
נקודה למחשבה:
כשבכוללים מקצצים, אנשים מן הסתם יוציאו פחות על מתנות, ואם כבר קונים, אז משהו שימושי ולא גאדג'טי...

(למען הסר ספק: אני מאד אוהבת גאדג'טים ויש לי פיתוי גדול עם הענין הזה. ואני תמיד שמחה לקבל משהו כזה. יחד עם זאת אני אבין את ההשקפה של: להוציא כסף על מתנות שימושיות יותר.)

• הוסף לסימניות
הנה אני מעלה עוד דוגמה לבקשתכן

נכתב ע"י הר;1210982:
נשמע מעניין....
תעלי עוד דוגמאות

אני מאוד מודה לכם על התגובות

זה עוזר מאוד בשיקול הדעת והרגשת השטח

קבצים מצורפים

• 11.png
    KB 175.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תקשיבי
אני לא חושבת שזה פתרון לפתוח עסק
כבעית הקיצוץ לכוללים
בתור בעלת עסק קרוב ל5 שנים
חכם מאוד לפתוח עסק
אבל צריך קודםכל מוזמנים להשקיע
וצריך לדעת לנהל אותו נכון אח"כ
ואת זה אנשים לא לוקחים בחשבון
סוכנים הזמנות וכו'
מלא הצלחה ותחשבי טוב
לפני שאת פותחת עסק
ולא משנה מה הוא

• הוסף לסימניות
דווקא נשמע מגניב

נכתב ע"י גאדטים;1210968:
אשמח מאוד לשמוע את דעתכם, כידוע היום כשבכוללים מקצצים ומקצצים...

יש לי מחשבה על פתיחת עסק פרטי.

עסק חדש אמור להיות במקום שיש חסר... וחשבתי שחנות של מתנות מקוריות חסרות בציבור החרדי (בציבור החילוני זה קיים יותר)

השאלה אם יש מקום לכזה דבר, והאם אתן הייתם קונות דברים כאלה.

זה מוצרים (גאדטים) מעניינים במיוחד, שאם הייתם צריכות לקנות מתנה למישהו זה היה יכול מאוד להתאים, אני יביא שתים שלוש דוגמאות של מצרים כאלה.

נשמע חמוד לגמרי

ניתן לקנות דרכך ?

• הוסף לסימניות
זה מרתק ממש! אבל הכתב לא ברור לקריאה

• הוסף לסימניות
באלעד יש חנות כזאת (גאדג'טריק) יש שם המון דברים מדליקים ומעניינים (בכל מיני תחומים, לדוג' - לבית, למחשב, למטבח וכדו'..), בעיקר מתאים למתנות,
כדאי לך לברר איך הולך להם

• הוסף לסימניות
לפני שאת מתחילה, את צריכה לשבת ולעשות חישוב של ההוצאות שלך, שכירות, חשמל, ארנונה, הנהח"ש, פרסום וכו' ואז חישוב של הכנסות צפויות. עד כמה שאני מכיר את תחום הגאדג'טים העסק לא משתלם בתור עסק עיקרי. מה גם שמדובר בעיקר על מוצרים סינים, אם את קונה בארץ ממפיץ זו פחות בעיה, אם את מתכוונת לייבא בעצמך זה ממש לא יהיה רווחי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפולה;1210999:
נשמע מעניין מאוד אך כל מוצר שתשווקי לאחר זמן קצר כבר לא יהיה מקורי, האם יש לך אפשרות לעדכן בכל זמן קצר את המוצרים???

את 2 המוצרים האלה אני מכיר למעלה מ-5 שנים... מקורי זה לא העניין, תמיד זה יהיה חדש למישהו.

• הוסף לסימניות
מעניין..
(תשתמשי בצבע אחיד בטקסט ע"מ שיהיה קריא...)

• הוסף לסימניות
קשה מאד לקרוא את המודעה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאדטים;1211011:
אני מאוד מודה לכם על התגובות

זה עוזר מאוד בשיקול הדעת והרגשת השטח

אני גרה בבית בן 7 שנים ומותקנות בו כשלושים נורות כאלה...
בקדמת הבית ובחצר האחורית...
כשאני עברתי לגור פה כיביתי את אלה בקדמת הבית
זה היה נראה כמו דיסקו....

• הוסף לסימניות
יש בביתר כמה חנויות כאלה.
צריך משוגע לדבר שיעמוד בחנות כזאת. וידאג לעדכן מלאי מענין וכדו' במחיר סביר.
זה דבר שנראה שיכול להצליח.

• הוסף לסימניות
אולי תחשבי על כיוון של קטלוגים והזמנות, עם פרסום בעיתון של דוגמאות מגוונות ומתחלפות, ולהזמין לפי ביקוש עם הבטחה לאספקה תוך יומיים שלוש (גג)?
אולי תעלה לך יותר כל יחידה, אבל תהיה לך אפשרות לגוון הרבה יותר...
ואם יש לך הסכם כזה עם יבואן תוכלי לעשות זאת במחירים טובים.

אפשר לעשות את זה עם עוד כמה מוצרים/שירותים בציבור שלנו. כי יש עדיין קהל יעד גדול שלא מכיר אינטרנט ממטר. (וכיף להם)

• הוסף לסימניות
איפה יש בביתר כאלה חנויות ?

נכתב ע"י park;1211216:
יש בביתר כמה חנויות כאלה.
צריך משוגע לדבר שיעמוד בחנות כזאת. וידאג לעדכן מלאי מענין וכדו' במחיר סביר.
זה דבר שנראה שיכול להצליח.

תוכל להפנות אותי לשמות / כתובת / כתובת מייל ?

• הוסף לסימניות
בביתר יש את לייפציג. זה מה שאני יודעת...
אבל זה מאוד מאוד מוגבל כי הם נשארים הרבה זמן עם מלאי.
ואחרי שראית את זה אצל 2 אנשים זה כבר גמור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה