- הוסף לסימניות
תודה רבה.
www.prog.co.il
זה הכוונה?G10
FIRST PHONE
שיאומי מעולהאיך שיאומי
יש משהו שיש לו אותו והוא מרוצה ?
חשוב לי בעיקר הקליטה
כןזה הכוונה?
ראיתי שיש כמה דגמיםשיאומי מעולה
יש לו שמע נדיר חזק ברמות
וקליטה טובה
כן ישראיתי שיש כמה דגמים
יש הבדל בינהם?
נוקיה 208 הטלפון הכי טוב שקיים
יש לי אותו כבר 6 שנים, במצב מצוין
חדש עולה היום 700-750.מסכימה איתך בכל מילה!!!
זה מה שהיה לי גם כן... 5 שנים.
אבל לאחרונה כבר לא היה מקבל מטענים ולאט לאט...
וזה גם לא בר תיקון... ממש חבל לי. היה לי ממש נח מכל הבחינות.
יש לכם מושג כמה עולה היום הפלאפון הזה?
הבנתי שהוא מאד יקר...
אם אני אקנה אותו כמובן שאקנה חדש ולא מחודש..
כבר ניסיתי לקנות מחודש והיו לו בעיות אפילו יותר גרועות מהפלאפון שהיה לי, ז"א העדפתי לנסות לתקן את שלי ולהחזיר אותו לחנות..
מה זה?
איזה חברה?
איזה יאנג יש לך?השיומי הבנתי שהיו איתו הרבה בעיות.
יש לו כמה באגים.
לי אישית יש סמסונג יאנג ואני ממש נהנית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים