דרוש מידע מעוניינת לקבל המלצה על פלאפון כשר טוב, אבל באמת טוב, וחזק!!!

• הוסף לסימניות
לא מה שידוע לי
יצא לי לראות הסרטה שרכב עובר על הפלאפון הזה והוא נשאר שלם לכל דבר!
בלי גוזמה
נכון, גם שלי נפל מהיד ונדרס ע"י הרכב שלנו וחוץ מהמסך שנשבר הכל שלם. תיקנתי את המסך והכל עובד יופי ושומעים בו נהדר. ( בכל זאת, לא מומלץ לעשות לו תאונות ;) )

• הוסף לסימניות
לא היה ולא יהיה כמו C2 ואפ' מחודש אחרי שנים
אני איתו המון זמן ולא ראה תיקון בחיים

• הוסף לסימניות
ברור שאין ל שיומי אס שמונה
לי יש tec ככה קוראים לו אבל הוא גם טוב מאוד אבל אף טלפון לא מתחרה עם שיומי
לי יש שיומי כמה חודשים ואני נהנה (נהנתי?) מזה מאד גם מבחינת הקליטה וגם מהפונקציות שיש בו אבל נפל לי הפלאפון על הרצפה מגובה פחות ממטר ומאז נכבה לי כל הזמן,

• הוסף לסימניות
נוקיה 208 היה לי גם אבל ממה ששמעתי שדי מהר עושה בעיות במקום הטעינה.
K34 הממשק מצויין רק המקשים נלחצים לא הכי בקלות והיה לי חבר שפתאום יום אחד נכבה לו... ולדברי אחד מהסוכנים- שזה לא שוה.

• הוסף לסימניות
נכון להיום הטלפון החזק ביותר ביקום הוא G20
הוא נגד מים, ילדים, נפילות, דריסות ופיגועים.
והוא האבא החזק של G10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה