באופן כללי ברזים זה דבר מאוד בעייתי, בגלל השחיקה של הפתיחה והסגירה והתזוזות חייבים חומרים איכותיים, אפילו בארץ יש חברות פשוטות שכל הזמן יש דליפות.אני רוצה ברז לפינת נט"י + ברז נשלף למטבח
אשמח לקבל קישורים מניסיון בלבד
כמו"כ מה דעתכם על כזה ברז (נשלף שמחובר אליו ברז נוסף קטן למים מסוננים לשתיה),
האם זה יכול להתחבר למערכת פילטרים שאני מתקינה או רק לחלקים שאיתם זה מגיע?
והאם זה מוצר טוב או עדיף בלי השכלולים?...
תודה
(יכול להיות שזה נכון שברז צריך להיות איכותי, אבל במחיר כזה אפשר לקנות כל שנתיים חדש)
לא מצליחים למצוא את הדף שלךhttps://a.aliexpress.com/_sUwJYP
אני קניתי את הברז הזה ואני מאוד מרוצה יש לי אותו חצי שנה
בחרתי משלוח מישראל וזה הגיע תוך 5 ימים
(יכול להיות שזה נכון שברז צריך להיות איכותי, אבל במחיר כזה אפשר לקנות כל שנתיים חדש)
ברז פשוט יכול להחזיק מעמד פחות משבוע עד הדליפה הראשונה.
ההבדל לא בא לידי ביטוי רק אחרי שנתיים.
זה השיקול שלי, גם ברזים שקניתי פה התחילו לדלוף מי מוקדם ומי מאוחר,(יכול להיות שזה נכון שברז צריך להיות איכותי, אבל במחיר כזה אפשר לקנות כל שנתיים חדש)
ידוע לך מה שם החנות שממנו הזמנת?אולי,בכל אופן יש לי 2 כאלה אחד כבר חצי שנה והשני 3 חודשים
ושניהם לא דולפים וכמו חדשים
ויש לזה התקנה מאוד פשוטה
https://he.aliexpress.com/item/32842804410.html?invitationCode=cy9UWThKblBxdWdwSHNvaU1LTUxJSEdqUjVDS0ZoRjM0dTlzKzV2L0FyamJjSC9GYkhZejV3PT0&mb=dPMGv566QlawRlj&srcSns=WhatsApp&tid=white_backgroup_101&tt=sns_WhatsApp&aff_platform=default&cpt=1580079461746&templateId=white_backgroup_101&platform=AE&rdtUrl=https://www.aliexpress.com/item/32842804410.html?invitationCode=cy9UWThKblBxdWdwSHNvaU1LTUxJSEdqUjVDS0ZoRjM0dTlzKzV2L0FyamJjSC9GYkhZejV3PT0&mb=dPMGv566QlawRlj&srcSns=WhatsApp&tid=white_backgroup_101&aff_request_id=92c667058cb54719a27f127142d75e99-1580079461746-09116-_runayX&spreadType=socialShare&sk=_runayX&aff_trace_key=92c667058cb54719a27f127142d75e99-1580079461746-09116-_runayX&businessType=ProductDetail&terminal_id=3687b1203b2c4def9700359ce9a13382
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים