עזרה מעוניינת לקנות בר מים חמים וקרים במצב טוב

• הוסף לסימניות
יד שנייה.
אם יש מישהו שמוכר אשמח לקבל פרטים.
תודה

• הוסף לסימניות
יש לי בר תמי 4 בצבע אדום כ- 3 שנים היה בשימוש
צריך להחליף שם כמה חלקים, בחיפה.

לפרטים נוספים, ניתן לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
ויש בו גם מים פושרים
38779705c.jpg

• הוסף לסימניות
לי יש מיני בר מיוחד במינו ב-1000 ש"ח יכול להגיע לב"ב/אשדוד/י-ם
חמים /קרים /פושרים בצבע כסף
אשלח לך תמונה באישי<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מבירור עם טכנאי שמתקין את המיניברים האורך חיים הממוצע שלהם הוא כ3 שנים אא"כ יש מערכת סינון מיים איכותית במיוחד לפני המתקן ואז זה 5 שנים בממוצע.
מיניבר חדש עולה 600-700 שקל, דגם M4 שהוא ההכי בסיסי שראיתי שמוכרים הוא ללא מסך להגדרת מורכבות אבל הוא עובד חלק הוא מוציא מיים קרים וחמים וניתן לכבות אותו בלחיצת כפתור.

• הוסף לסימניות
מבירור עם טכנאי שמתקין את המיניברים האורך חיים הממוצע שלהם הוא כ3 שנים אא"כ יש מערכת סינון מיים איכותית במיוחד לפני המתקן ואז זה 5 שנים בממוצע.
מיניבר חדש עולה 600-700 שקל, דגם M4 שהוא ההכי בסיסי שראיתי שמוכרים הוא ללא מסך להגדרת מורכבות אבל הוא עובד חלק הוא מוציא מיים קרים וחמים וניתן לכבות אותו בלחיצת כפתור.
תודה על המידע . עזר לי מאוד.
רק באיזה חברה יש את הדגם m4?? (יש תמי 4 ויש מי עדן ויש נביעות..)

• הוסף לסימניות
תודה על המידע . עזר לי מאוד.
רק באיזה חברה יש את הדגם m4?? (יש תמי 4 ויש מי עדן ויש נביעות..)
בעיקר משווק על ידי מעיינות אבל מוכרים אותו בהרבה חנויות, ראיתי אותו גם בACE.
חפש בגוגל מיניבר M4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה